La Toscanita

Husk påmeldingsfrist 30 juni!

En magisk yogareise i vakker og healende natur!

Vi drar tilbake igjen etter et herlig opphold i våres, men denne gangen er det varmere i været og strand med deilig sjø venter oss... :) 


Denne høsten skal vi oppleve og nyte både yoga, meditasjon, strandliv, gode samtaler, vegetarmat, vandringer i naturen/gamlebyen og stillestunder ved en sjarmerende liten landsby med navn Pollensa (Mallorca). Her har vi både hav og fjell vi kan benytte oss av for å skape balanse og hente ny energi. Et sted for å gi slipp, fordype seg i yogapraksis, meditasjon og egentid. Villaen ligger i et nydelig område, helt tilbaketrukket og tilknyttet en øko farm. Her vil du hente inspirasjon og livsglede som aldri før!

Det er en grønn profil gjennom dagene for både avgiftning og økt helsegevinst. Du er alltid fri til å velge hva du ønsker å være med på selv om det er lagt opp program på forhånd. Programmet vil bl.a. inneholde timer med yoga, guidete meditasjoner, trommereiser, strandliv, besøk av gamlebyen, vandringer og stille/egentid. Befaring på økofarmen som vil gi kunnskap om dyrking av grønnsaker og annet!

Hvem passer denne turen for?

En tur som dette vil passe alle som føler for et pusterom, er glad i yoga, meditasjon, natur, selvdyrking av mat, sunn livsstil, nye opplevelser og godt fellesskap. Yoganivået passer alle, ny eller erfaren. Sammen skal vi skape minner og hente en dypere forståelse av selve livet og mennesket på alle plan! Jeg håper jeg ser deg <3

Det er god plass til alle!

La Toscanita har nok av plass med flere soverom og bad samt eget basseng med stor hage. Vakre rom og harmonisk energi. Det finnes også flere uteplasser som egner seg til meditasjon alene eller sammen - plenty of space :)


Nødvendig informasjon:

Pris / reisedatoer:

✔Avreise: Lørdag 14 september 2019 Gardermoen (el. annet) - Palma, Mallorca (PMI)

✔Hjemreise: Lørdag 21 september 2019 Palma, Mallorca - Gardermoen (el annet)

Pris hele uken 6500 NOK som inkluderer:

✔Opphold lørdag 14 september til lørdag 21 september 2019 ved La Toscanita (dobbeltrom)

✔All mat - 3 måltider per dag

✔Daglig program som inkluderer yogasamlinger, meditasjonsstunder, kreativitet og utflukter til gamlebyen og til strand.


Kostnader utenom:

✔Flybilletter og transport til og fra flyplasser kommer utenom. Ved påmelding er vi behjelpelig med å bestille fly sammen med deg!

✔Dere vil hentes på Palma flyplass og kjøres til Villaen (ca 40 minutter).

Frister:

✔Påmeldingsfrist: 30 juni 2019. Bindende pm.

✔Depositum kr 2000 må betales senest 1 juli.

✔Resterende beløp kr 4500 betales senest 30 august.

Merk! Fly er billigst en stund før avreise. Om du er rask med å melde deg på sparer du nok en del ;) Se her: https://www.norwegian.no/booking/fly/lavpriskalender/

For informasjon om Pollensa og historien som er der se gjerne: https://www.abc-mallorca.com/pollensa/

Vi gleder oss til denne turen og håper vi ser deg ♥

Lys & kjærlighet