Markering av Verdens Dag For Psykisk Helse: «Å være raus»!

Velkommen til en givende stund! 10 oktober 2018 kl.19.00 vil Santi Yoga & Healing være med å støtte oppunder Verdens Dagen For Psykisk Helse. Tema er valgt: Å være raus! Dette vil markeres med innhold som bl.a:


  • Psykisk helse denne tiden, hvordan overvinne stresset?
  • Og være raus mot seg selv og andre!
  • Du er bra nok!
  • Å være et medmenneske i dagens samfunn, hva kan vi gjøre?
  • Når vi tar ansvar...
  • Den vinnende effekten av yoga og meditasjon ved mentale plager
  • Myk yoga praksis, beroligende pust, hjertemeditasjon i sirkel og mantra

Å være raus betyr å gi uten å kreve noe tilbake. Det handler om å akseptere at vi er ulike, at vi ikke er perfekte, og gi rom for egne og andres ulikheter. Begrepet knyttes til blant annet altruisme, nestekjærlighet, sjenerøsitet og uselviskhet. Jeg kaller det ubetinget kjærlighet.

Å være raus mot seg selv er en del av det å hjelpe seg selv. Dette er nødvendig før vi orker å hjelpe andre - som det sies ombord på flyet: Sett på deg masken før du hjelper den ved siden av deg.... Når vi har tatt vare på oss selv kan det gi enda mer å være raus mot andre. Denne kvelden er ment som oppløftende og styrkende, uansett hvor du eller dine nærmeste er i prosessen!!!

Vi må dele og tørre å være åpne med verden, stå sammen i en krevende tid. Være forbilder for barn og ungdommer! Vi har alle mulighet til å være raus, på en eller annen måte og det beste er at det påvirker andre til å gjøre det samme!

Se også hjemmesiden: https://www.verdensdagen.no/om-verdensdagen

Lys & kjærlighet fra Vilde


Blir du med? Lyst til å bidra?

Denne kvelden vil det bli eget program som er under planlegging. Du vil finne det her på siden her. Om du føler du har noe du ønsker å dele som er innenfor tema kan du ta kontakt med meg på vilde.lassem@gmail.com. Dette kan være en historie, underholdning av forskjellig slag, musikk, noe du ønsker å gi fra deg til andre <3 Hører gjerne fra deg!

Arrangementet er gratis og passer ungdommer og voksne. Del gjerne med andre! Enkel servering av urtete og kaffe. Om noen har lyst til å bidra med noe sunn snack??

Kontakt meg på vilde.lassem@gmail.com eller 93248869.

Jeg håper jeg ser deg! Ta gjerne med en eller flere du er glad i <3

Lys & kjærlighet fra Vilde