Santi Woman

Der hvor den moderne kvinnen møter urkvinnen!


Kurs - Samlinger - Weekends


Et nytt konsept som er laget for mitt sjamanhjerte, min indre stemme og mine guider fra åndeverden! Planlagt i lang tid og nå er det modent for å dele videre til kvinner i alle aldre. La oss hente urkvinnen i oss!


Gjennom denne weekenden vil vi jobbe oss gjennom, lag for lag, med øvelser, bevegelser, ritualer, teori, selvhealing og indre reiser. Vi trenger nå i en maskulin verden å hente den feminine siden i oss, se på oss selv som hellig gudinne av naturens kraft og elske den vi er! Gjennom historien kan vi se hvordan vår feminine yin side har blitt undertrykt og fryktet. I denne moderne tiden er det vanskelig for mange kvinner å være i sin feminine kraft siden vi må være maskulint sterke for å overleve. Det tar fra oss vår kontakt med våre følelser, intuisjon og sårbarhet. Når vår feminine kontakt svekkes blir sykluser og overganger i en kvinnes liv negativt påvirket og lidelser og sykdommer kan oppstå.

Vi trenger å forstå det maskuline og feminine samspillet, uten å dømme. Dette kurset vil hjelpe oss å forstå det magiske ved å være kvinne samtidig som vi erkjenner vår kraft og intuisjon.

En kvinne trenger å være fri i sin sjel. Dette betyr at hun får tid til å puste, tid til å danse, le og tid til å lytte til sin indre visdom. Hun trenger tid til å balansere alle deler av henne, alle sidene, alle nivåer og alle overganger. Hun skal føle på glede, stolthet og takknemlighet ved å være kvinne, både alene og sammen! Det skal være latter og alvor, hånd i hånd....Etter dager sammen vil du kunne tørre å være urkvinne i ett med den moderne kvinnen - i ett moderne samfunn...

Stikkord for helgen: Kvinne i ur og nåtid, tantrisk bevegelse, yoga, pust, kropp, seksualitet, sykluser og overganger i livet, natur, balanse, sjamanistiske ritualer, kreativitet, sirkelarbeid

Sted og tidspunkt denne høsten: Kommer

Håper jeg ser deg her <3 Varm hilsen Vilde,

Sjamanhealer, fri sjel & kvinne!