Healing & Sjamanisme

Kurset pågår og gruppen er lukket.

"Med dette kurset vil jeg gi deg en dypere forståelse innen healing, sjamanisme & energiarbeid. En reise full av magi og transformasjon!"

Vilde  - Sjamanhealer

Det er mange spørsmål rundt healing denne tiden - så hvorfor ikke gå inn for å forstå?

Healing er en naturlig evne som ligger i oss alle og den kan videreutvikles og styrkes om du selv har lyst! Som erfaren og ikke minst ydmyk healer ønsker jeg nå å undervise, lære bort og hjelpe deg til å få kontakt med dine evner. Jeg vil øke bevisstheten rundt energiarbeid så verden kan heales enda mer! Sammen går vi mot en tid i lys <3

Vi trenger i denne tiden å løfte healingen til et høyere nivå. Forskning sier tydelig at healing hjelper som smertelindring - helbredelser skjer også. Utfordringen er selve forklaringen om hvordan healingenergien kan hjelpe oss. Det er vanskelig å sette ord på selve handlingen, men kvantefysikken kan hjelpe oss noe på veien. Allikevel, jo flere som sprer lys og healing, jo flere som beskriver sine opplevelser - både som mottaker eller giver - jo sterkere fokus rettet mot forskning vil skje. 

Er dette kurset riktig for deg?

Først og fremst: Disse samlingene passer for alle! Men spør også deg selv:

Føler du at du bærer på healingenergi? Er du klar over din egen healingkraft eller bare nysgjerrig? Kjenner du varme og sitringer i hendene dine? Vil du lære mer om din intuisjon og komme i kontakt med din visdom? Er du villig til å åpne deg for en verden hvor alt er mulig? Ønsker du å forstå healingen og hva det er? Hva med naturen og urfolkets visdom? Da er dette kurset riktig for deg!

Vi skal i liten gruppe gå sammen gjennom disse 5 månedene, en trygg vei med god oppfølging. Ingen skal forlate dette kurset uten økt bevissthet rundt healing! Samlingene er helgebasert, ca 1 per måned. Det blir da enklere å planlegge for deg og dine nærmeste.

Dette kurstilbudet er åpent for alle, men også flott for deg som har gått Santi Intruktør 100 t. Om du aldri har vært deltaker hos meg kan du allikevel nyte denne reisen som tillegg for det du allerede har av erfaring og kompetanse.

Hva vil du lære?

Du vil ha god kunnskap etter endt kurs som omhandler:

 • Sjamanveien/natur/urkultur
 • Historie/forskning/filosofi/myter rundt healing/sjamanisme
 • Fordypning av det hellige rom
 • Healingkraften - teori og praksis
 • Healing teknikker - teori og praksis
 • Intuisjonsarbeid - teori og praksis
 • Santi Healingmassasje - teori og praksis
 • Sjamanistiske ritualer/verktøy/teknikker
 • Beskyttelse/renselsesteknikker

Oppstart/pris/datoer 2019:

 • Pris per samling kr 2500,-
 • Påmeldingsfrist senest 26 juli-19 - må skje skriftlig. 
 • Max 10 stk i gruppen

Helgesamlingene blir i Santi sine lokaler i Drammen. Fredager kl. 17-20, lørdager kl. 10-16, søndager kl. 10-16. I september blir det noe utesamlinger.

 1. 9-11 august
 2. 13-15 september
 3. 4-6 oktober
 4. 1-3 november
 5. 29-1 desember (avsluttende)

Lar du meg vise deg veien mot healing og visdommen som bor i deg?

Jeg håper at om du føler dette er din vei - at du lar meg få vise deg litt av magien du har foran deg <3 Dette er en sterk opplevelse hvor du selv vil heales og åpne deg gradvis enda mer. Ta gjerne kontakt med meg om du føler for å snakke rundt kurset eller også skriv til meg. 

Lys & kjærlighet, 

Vilde - Shamanic HealingYoga Teacher

Godkjent healer av DNH