Pust inn lys, pust inn kjærlighet - pust ut og du vil finne ro....

Hos Santi er det god sjel og stillhet som alle kan føle på, en plass for de som trives i mindre grupper innen yoga og meditasjon. Her blir alle sett og får nøye opplæring innen yoga filosofi, praksis, meditasjon og åndelig vekst. Du vil lett kunne trives og samtidig finne yoga som passer for nettopp deg!  Du kan velge å være drop-in deltaker eller medlem. Her er de forskjellige tilbudene:


  • Fullt medlemskap med 12 måneders bindingstid til kr. 850,- per måned:

Her kan du velge fritt mellom alle timer og trene så mye du ønsker. Ved siden av vil du med fullt medlemskap få 20 % rabatt på alle kurs og workshops Santi arrangerer ved siden av (gjelder ikke utdannelser/ferier/retreats).

  • Fullt medlemskap med 6 måneders bindingstid til kr. 950,- per måned:

Her har du samme fordeler som fullt medlemskap - praktiser så mye yoga du ønsker, men du betaler noe mer for en kortere bindingstid. Du får også 20 % rabatt på alle kurs og workshops Santi arrangerer ved siden av (gjelder ikke utdannelser/ferier/retreats).

  • Student - fullt medlemskap med 12 mnd bindingstid til kr. 650,- per måned:

Her har du samme fordeler som de andre medlemskapene og du får 10 % rabatt på alle kurs og workshops som Santi arrangerer ved siden av (gjelder ikke utdannelser/ferier/retreats).

  • Student - fullt medlemskap med 6 mnd bindingstid til kr. 750,- per måned:

Her har du samme fordeler som de andre medlemskapene og du får 10 % rabatt på alle kurs og workshops som Santi arrangerer ved siden av (gjelder ikke utdannelser/ferier/retreats).

  • Drop-in (uten medlemskap): Alle drop-in timer koster kr. 220,-

Her får du ingen av fordelene som ved et medlemskap.


  • Hva må du gjøre for å registrere ditt medlemskap?

Når du har funnet ditt medlemskap så skriver du en kort mail til meg om ditt ønske via kontaktskjema under eller til vilde.lassem@gmail.com Du vil få i retur en medlems-kontrakt hvor all informasjon vil stå, om bookingsystemet, samt betaling m.m. I denne kontrakten vil det stå nøye forklart alle fordeler og rettigheter som medlem. Det følger med trivselsregler som alle må forholde seg til. Når du har lest nøye og signert, returnerer du den til meg. Du vil også få tilsendt egenerklæringsskjema som må fylles ut.

  • Litt om bookingsystemet:

Alle medlemmer vil få nøye instruks om bookingsystemet. Det vil bli enkelt for alle å gjennomføre online! Alle kan booke timer 1 uke i forkant, samt melde seg av i god tid (senest 3 timer før). Det er viktig da å melde seg av om så slik at andre evt kan få plassen! Det vil være venteliste tilgjengelig.