Vilde Victoria Lassem

Hei! Jeg har ny hjemmeside hvor alle mine tilbud innen healing, reading, trommereiser, seremonier, kurs og natur retreats er samlet :) Se her: www.vildelassem.no 


Shamanic HealingYoga Teacher

Jeg heter Vilde Lassem og jeg er ildsjel, skaper og leder hos Santi HealingYoga. Tidligere utdannet hudpleier og videre gikk veien som yogalærer, shamanhealer og spirituell veileder. Godkjent av Det Norske Healerforbundet. Jeg startet min yogapraksis tidlig 2000 tallet ved siden av Sjamanveien, her med mye lærdom og erfaringer. Igjen har dette ført meg videre til en dypere forståelse av hva det vil si å være menneske, som jeg igjen deler med andre som kommer min vei. Min store lidenskap er å veilede grupper gjennom naturen, yoga, healing og sjamanisme!

Jeg har alltid vært en healer og en åpen kanal fra åndeverden. Fra barndommen har dette vært klart for meg, også hvordan jeg skulle bruke evnene mine. Som tidlig voksen tok jeg tak i kraften ved hjelp av samiske sjamaner og mye tilstedeværelse og healing i Finnmark. Dette ble starten på min fantastiske reise så langt. Mine opplevelser er mange og jeg hjelper de som kommer min vei. Bok skrives som jeg gleder meg til å dele med verden! 

Yoga og Østens tradisjoner skulle også melde seg tidlig 2000 tallet og dette ble en vei hvor jeg også kunne nå mennesker og hjelpe de i en stresset tid, ved siden av healing og veiledning. Min lære ble gitt av yogimester fra Himalaya region i India og omhandlet den gamle Hatha filosofien og dens læretekster. Yoga er energiarbeid hvor vi hjelper oss selv, et verdifullt verktøy som alle burde prioritert for økt helsegevinst! Vi må huske at det handler om mer enn den fysiske kroppen, et dypt energiarbeid foregår, også på det åndelige plan. Dette formidler jeg på alle mine timer med viktige temaer som omhandler menneskets utvikling, kropp, sinn & sjel. Sjamanveien er mitt hjerte og læren er her gitt hovedsakelig fra samiske sjamaner, men også noe sjamaner fra Østen. Her finner jeg dypere forklaringer på det spirituelle plan, og hvordan det påvirker den fysiske delen av oss. Her bruker jeg mine evner innen healing, intuisjon, kanalisering fra den andre siden og nyttige tips til hvordan finne enda mer balanse i livet! 

Santi er rommet hvor jeg kan bruke "alt det jeg er" for å hjelpe de som søker. Her finnes yoga for alle, kurs, workshop - også healing. Den røde tråden i alt er utvikling fysisk, mentalt og åndelig, i ett med urvisdom og sjamanismen. Nå starter en egen kursutdannelse (2019) for de som søker yoga og healing sammen -  i en utdannelse. Kjempespennende! Se link med Santi skolen.

Mange spør meg: "Hva tror du på"? Svaret er så kort som mulig: Jeg tror at vi mennesker har enormt mye mer å benytte av evner enn det vi gjør i denne tiden. Om vi alle går veien for å utvikle oss på det mentale og åndelige plan vil kroppen kunne helbrede seg enda mer og på egen naturlig måte... Kroppen blir syk av negative tanker, om vi lærer oss å kontrollere tankene vil kroppen komme i balanse. En ekstra kraft er rundt oss alle. Om vi lærer å dra nytte av den vil livet bli enda rikere, på alle plan! Jeg blir aldri ferdig utlært, det gjør ingen. Jeg nyter all oppvåkning og visdom som kommer min vei og deler der det føles naturlig <3 Jeg håper jeg får dele med deg en gang!