Vilde Lassem

Skaper og hovedansvarlig Santi Yoga & Healing m/skole - Yogalærer & Shamanhealer

Som Yogalærer siden 2010 & Shamanhealer har jeg skapt Santi med ett ønske: Felleskap for de som søker dypere forståelse utover mennesket og livet - rommet for healing, glede og kreativitet. Jeg underviser daglig grupper med lidenskap som igjen skal gi de besøkende iver etter å utvikle seg, øke livsgleden, balansen og kontakten med sitt indre. Yoga, healing, fridans, trommereiser, natur, sjamanisme er noe av det som finnes i mine timer. Skolen jeg bygger - i kjærlighet - er håpet om at flere HealingYoga Instruktører skal komme til og løfte verden enda mer, i lys og glede.


Daria Veter 

Godkjent Santi HealingYoga Instruktør - faste HealingYoga timer fra august-19

"Jeg hadde min første yoga time i 2016, dette var klassisk yoga som fokuserte mest på kroppen. Det var kult, men jeg alltid følte at jeg trenger mer enn bare fysisk aktivitet, det måtte være noe som utvikler min vilje og sjel. Og dette fikk jeg her på SANTI HealingYoga. Santi HealingYoga handler om balansen mellom det åndelige og det fysiske og jeg vil gjerne dele dette kunnskapet som jeg fikk her hos Santi. Hjertelig velkommen!


Julita Banaszek

Godkjent Santi HealingYoga Instruktør - faste HealingYoga timer på polsk fra aug.19

Hei alle sammen! På mine yogatimer kan alle finne noe for seg selv, avhengig av hva du trenger for øyeblikket og hva salgs intensjonen du har. 

HealingYoga fokuserer mer på den indre verden og vi har fokus på energi. Timer passer alle som ønsker å gå dypere inn i sin yoga praksis, det vil si å føle og utvikle sin bevissthet til et dypere og mer balansert nivå av seg selv.

Du trenger ikke å være veldig fleksibel og myk for å være med. Øvelsene er tilpasset til nivå for alle. Her kan du ta vare på deg selv under din yogapraksis, dine reiser, lytte til din kropp og din indre stemme.

  • Jeg ønsker å treffe de polske mennesker som bor Drammen og Lier område.

Her du spørsmål? Ring gjerne til meg eller send e-post: 480 63 192 banaszekjulita@gmail.com - Hjertelig velkommen!


Tone Østby

Godkjent Santi HealingYoga Instruktør - Admin Santi Yoga Retreats

Jeg startet med yoga hos Vilde i 2015 etter anbefalinger fra en venninne. Hos Santi har jeg funnet balanse, tilstedeværelse og ro. Den siste tiden har jeg hatt lyst å fordype meg noe i yogaen og har derfor nå deltatt på instruktør skolen som Yoga/healing instruktør som er ferdig i juni 2019. Dette har åpnet for nye utfordringer og nye opplevelser -  Jeg gleder meg til fortsettelsen og vil videre hjelpe til med organisering av yoga retreats og andre administrative oppgaver hos Santi. Om du har spørsmål rundt reiser som arrangeres ta kontakt med med på tlf. 41422822.


Alex Veter

Santi Designer

"Jeg ble inspirert av de ideene SANTI HealingYoga innebærer: Og bli i ett med Naturen, gjenskape forbindelsene med urkulturen, å skaffe balansen mellom kroppen og sjel.. Via mine kunstneriske bidrag vil jeg gjerne skaffe en visuell forestilling og atmosfæren som kan hjelpe de andre å gå enda dypere i selvutviklingen og velstanden 😉"


Anna-Lena Teigen

Santi Events ansvarlig