Vilde Lassem

Skaper og hovedansvarlig Santi Yoga & Healing m/instruktørskole - Godkjent Hatha Yogalærer YAI, Godkjent Shamanhealer DNH & Spirituell Veileder.

Som Yogalærer & Shamanhealer har jeg skapt Santi med ett ønske: Felleskap for de som søker dypere forståelse utover mennesket og livet - rommet for healing, glede og kreativitet. Jeg underviser daglig grupper med lidenskap som igjen skal gi de besøkende iver etter å utvikle seg, øke livsgleden, balansen og kontakten med sitt indre. Yoga, healing, fridans, trommereiser, natur, sjamanisme er noe av det som finnes i mine timer. Skolen jeg bygger er et håp om at flere HealingYoga Instruktører skal komme til og løfte verden enda mer, i lys og kjærlighet. Jeg har undervist siden 2007 og min lære ble gitt av yogimester fra Himalaya region i India som omhandlet den gamle Hatha filosofien og dens læretekster. Shamanveien er gitt av samiske sjamaner og mye tilstedeværelse i Finnmark. Mer om veien min kan du lese her:


Daria Veter 

Godkjent Santi HealingYoga Instruktør - faste HealingYoga timer fra august-19

Jeg hadde min første yoga time i 2016, dette var klassisk yoga som fokuserte mest på kroppen. Det var kult, men jeg alltid følte at jeg trenger mer enn bare fysisk aktivitet, det måtte være noe som utvikler min vilje og sjel. Og dette fikk jeg her på Santi HealingYoga. Santi HealingYoga handler om balansen mellom det åndelige og det fysiske og jeg vil gjerne dele denne kunnskapen gjennom mine ChakraYoga timer. ChakraYoga er designet for å forbedre helse og øke bevisstheten ved å utføre asanas med fokus på energisentrene (chakraene), pust og meditasjon.

Denne yogaformen passer for alle. Jeg skal holde klassene på russisk og norsk.Om du har spørsmål ta kontakt med meg på tlf. 40611151 eller sen e-post dariaveter1304@gmail.com Hjertelig velkommen!


Julita Banaszek

Godkjent Santi HealingYoga Instruktør - HealingYoga timer på polsk fra aug.19

Hei alle sammen! På mine yogatimer kan alle finne noe for seg selv, avhengig av hva du trenger for øyeblikket og hva salgs intensjonen du har. 

HealingYoga fokuserer mer på den indre verden og vi har fokus på energi. Timer passer alle som ønsker å gå dypere inn i sin yoga praksis, det vil si å føle og utvikle sin bevissthet til et dypere og mer balansert nivå av seg selv.

Du trenger ikke å være veldig fleksibel og myk for å være med. Øvelsene er tilpasset til nivå for alle. Her kan du ta vare på deg selv under din yogapraksis, dine reiser, lytte til din kropp og din indre stemme.

  • Jeg ønsker å treffe de polske mennesker som bor Drammen og Lier område.

Her du spørsmål? Ring gjerne til meg eller send e-post: 480 63 192 banaszekjulita@gmail.com - Hjertelig velkommen!


Monica Sletten Aas

Godkjent Santi HealingYoga Instruktør - 500 t

Etter å ha praktisert Yoga daglig I flere år reiste jeg til Costa Rica I 2014 og gjennomførte min første 200 timers Yoga teacher training, Hatha Vinyasa og Yoga filosofi. Costa Rica ble en sjel settende opplevelse og jeg synes det var godt å kjenne på vissheten og takknemligheten for at Yoga hadde blitt en så stor del av livet. Som tidligere langvarig utbrent opplevde jeg å bli bevisst på at kroppens nervesystem reagerte annerledes enn tidligere. Naturlig stress og støy i livet var til tider vanskelig, men med meditasjon, pust og Yoga øvelser som verktøy var det lettere å finne balansen. Jeg ønsket å lære mer og i 2016 begynte jeg på en ny 200 timers utdannelse på Akselssons i Norge, en Multi Style Yoga lærer utdannelse hvor jeg også gjennomførte eksamen i Yoga anatomi. På Akselsson ble jeg kjent med forskjellige Yoga stiler som Ashtanga, Kundalini, Vinyasa og Yin Yoga og lærte mer om Auyrveda og Yoga filosofi. Som Yoga lærer opplever jeg å være evig student og med solid bakgrunn i tradisjonelle Yoga former ønsket jeg nå å lære mer om Yoga som healing. I 2019 har jeg derfor gjennomført en 100 timer utdannelse hos Santi Healing Yoga skole med fokus på healing i Yoga rommet.

Med 500 timers Yoga lærer trening og bred erfaring med livet oppleves ofte en Yoga time som en reise inn i seg selv gjennom pust og bevegelse. Timene består ofte av en blanding av Yang og Yin øvelser. Man opplever en tilstedeværelse i det man gjør, at kroppen naturlig flyter fra øvelse til øvelse gjennom pust til bevegelse, avspenning og meditasjon. Timene tilpasses alltid gruppen.


Lise Grinderud

Yin Yang yoga lærer

Jeg er utdannet Yin Yang yoga lærer (200t) fra Yin Yang yoga akademiet i 2017.Yoga gir meg en større forståelse av meg selv. I dagens samfunn er det noe vi alle trenger. Dette ønsker jeg å dele.
I denne timen jobber vi med rolige yogabevegelser som hjelper oss med å finne tilbake til vår kraft og opprette en bedre balanse mellom kropp, følelse, tanke og sinn. Denne yogaformen passer for alle. 


Tone Østby

Godkjent Santi HealingYoga Instruktør - Admin Santi Yoga Retreats

Jeg startet med yoga hos Vilde i 2015 etter anbefalinger fra en venninne. Hos Santi har jeg funnet balanse, tilstedeværelse og ro. Den siste tiden har jeg hatt lyst å fordype meg noe i yogaen og har derfor nå deltatt på instruktør skolen som Yoga/healing instruktør som er ferdig i juni 2019. Dette har åpnet for nye utfordringer og nye opplevelser -  Jeg gleder meg til fortsettelsen og vil videre hjelpe til med organisering av yoga retreats og andre administrative oppgaver hos Santi. Om du har spørsmål rundt reiser som arrangeres ta kontakt med med på tlf. 41422822.


Alex Veter

Santi Designer

"Jeg ble inspirert av de ideene SANTI HealingYoga innebærer: Og bli i ett med Naturen, gjenskape forbindelsene med urkulturen, å skaffe balansen mellom kroppen og sjel.. Via mine kunstneriske bidrag vil jeg gjerne skaffe en visuell forestilling og atmosfæren som kan hjelpe de andre å gå enda dypere i selvutviklingen og velstanden 😉"


Anna-Lena Teigen

Santi Events ansvarlig