Litt om Healing & Spirituell Veiledning

 Jeg har så lenge jeg kan huske vært en åpen kanal som hjelper meg med å spre lys og helbredende energier. Jeg er en energiarbeider og har fra barn vært i kontakt med det vi kaller åndeverden og hjelperne vi har der. Som naturbarn var min vei videre nødt til og bli sjamanveien. Den lå der og ventet på meg da jeg ble ført dit av mine veivisere og sterke hjelpere. Som sjamanhealer er naturen min kilde og mitt tempel. Naturen og mennesket hører sammen. Her oppholder jeg meg mye og finner stor glede av stillheten og alt det vakre rundt meg.


Du er et spirituelt vesen som bor i en kropp, alle er det. I denne tiden vi lever i akkurat nå utsettes den fysiske kroppen for mye og mange sjeler lider. Dette handler om et samfunn under press, hvor mennesker blir gradvis mer eid enn de får være fri. Veien blir vanskelig og mange føler de aldri blir helt fornøyd - uansett hvor mye de har av materiell overflod. En maskulin energi som tar over for ekte verdier og kjærligheten. Min oppgave i dette livet er å bruke min healingkraft og intuisjon, stå i det og samtidig kunne hjelpe andre tilbake til sin spirituelle tro og balanse. Jeg er klarfølt og på den måten blir jeg fortalt hvor blokkeringer eller traumer sitter fast. Noen ganger er det fra dette livet, men like så ofte er jeg på sjeleplan og henter tapte sjelebiter. 


Healing er et fag som skal tas seriøst og jeg går denne veien med dyp respekt for alle som ber om min hjelp. Min sjel har jeg alltid følt på som gammel og min visdom har bygget seg opp gjennom mange liv. Det er dette biblioteket jeg henter opplysninger fra. Jeg stoler på min sjel aller mest. Det er den som er der for meg - uansett hvor mye jeg lærer av andre. Her har jeg mine syn og min intuisjon - og mine guider. Allikevel, som voksen har jeg tatt lengre kursutdannelser i sjamanhealing og kanalisering for å bygge videre oppunder det jeg allerede hadde medbrakt inn i dette livet. Gjennom flere år har jeg vært i lære hos sjamaner som hjalp meg med å utvikle meg, min visdom og min identitet slik at jeg kunne gå videre, som en healer i denne tiden.

Det Norske Healerforbundet  - DNH - har jeg vært medlem hos siden jeg startet denne veien og er blitt godkjent som healer og spirituell veileder. Ved siden av fått godkjent VEKS kurs (bl.a. etikk, ansvar, regler, kommunikasjon). 


Hva er healing?

Healing er så mye og det gjør alltid godt! Du kommer her i en dypere kontakt med deg selv - både psykisk, fysisk og åndelig, en naturlig vei mot helhet og balanse. Det jeg ser er at ved siden annen type nødvendig behandling eller medisin, har healingen en positiv og oppløftende innvirkning på mennesket. Ordet healing betyr "å gjøre hel". Under healingen kan blokkeringer fjernes slik at livsenergien får strømme fritt og kroppen får en mulighet til å helbrede seg selv på en naturlig og skånsom måte. Som healer er jeg en åpen kanal til en høyere dimensjon hvor energien og veiledningen kommer fra. Ved siden av benytter jeg trommer og andre urinstrumenter/verktøy, samt toning/stemmebruk.