Healing behandlinger & prisliste

For bestilling av time ta kontakt med meg på vilde.lassem@gmail.com eller 932 48 869

Trommehealing m/ veiledning 

60-75 minutter

1000 NOK

Healingmassasje

60 minutter

850 NOK

Reading/veiledning (også på telefon)

60 minutter

900 NOK

Husrens Østlandsområdet

1500 NOK


Litt om healing & veiledning

Healing som terapi blir mer og mer benyttet i denne tiden. Faget skal tas seriøst og jeg går denne veien med dyp respekt for alle som ber om min hjelp. Min aller største gave i dette livet er mine evner til å hjelpe sjeler som trenger og ønsker. Jeg er energiarbeider og har fra barn vært i kontakt med det vi kaller åndeverden og hjelperne vi har der. Ved siden av har jeg også alltid vært i kontakt med mine healingevner. Som voksen har jeg tatt lengre kursutdannelser i sjamanhealing og kanalisering for å bygge videre oppunder det jeg allerede hadde medbrakt inn i dette livet. Gjennom flere år har jeg vært i lære hos sjamaner som hjalp meg med å utvikle meg, min visdom og min identitet slik at jeg kunne gå videre, som en healer i denne tiden.

Det Norske Healerforbundet har jeg vært medlem hos siden jeg startet denne veien og videre tatt og fått godkjent VEKS kurs (bl.a. etikk, ansvar, regler, kommunikasjon som en healer). Jeg er også blitt godkjent healer som er et samarbeid mellom klienter og DNH. Ved siden av healer og yogalærer er jeg utdannet hudpleier.


Som healer kan jeg aldri love helbredelse. Det jeg ser er at healing ved siden annen type nødvendig medisin, har en positiv og oppløftende innvirkning på mennesket. Noen velger kun healing for seg, men dette avhenger av vedkommendes helse og tro. Ordet healing betyr " å gjøre hel ". Under healingen kan blokkeringer fjernes slik at livsenergien får strømme fritt og kroppen får en mulighet til å helbrede seg selv på en naturlig og skånsom måte. Som sjamanhealer benytter jeg trommer og andre urinstrumenter/verktøy, samt stemmebruk, ved siden av. Under healing kommer du i en dypere kontakt med seg selv både psykisk, fysisk og åndelig, en naturlig vei mot helhet og balanse. Healing kan virke dempende og helende på alle typer plager og symptomer og har gode resultater. I tillegg til at man føler en indre ro kan man få økt energi og livskraft.