En reise gjennom helgen, full av magi <3 

Det er fredag.  Jeg kom hjem sen ettermiddag, hadde hatt først en deilig yogatime med en flott gruppe, så jobbe litt til.. og litt til. Middag med min vakre bestemor på Jonas hvor vi koste oss med deilig mat og varme, gode ord. Jeg har alltid nyttige samtaler med henne, vi er ganske så like, men forskjellige veier i dette livet. Kom hjem og dumpet godt ned i sofaen med Frøya ved siden av. Skjønne Frøya aner nå fullmånen som er på vei og med de største øynene. Det ligger mye visdom i de <3 Så nå sitter jeg her og reflekterer over de siste dagene, alle drømmer, alle samtaler, energiutvekslinger, alle følelser, alle kurs og deltakere, prosesser, forandringer, drømmer og håp.... Høres kanskje mye ut, men det er viktig å oppsummere hver uke, rense seg og finne min balanse igjen.... 

Spennende helg foran meg og pakker fra jobben og ut i bilen!
Spennende helg foran meg og pakker fra jobben og ut i bilen!

Det ryker av tørkede planter som jeg har i en liten bolle som renser feltet mitt. Jeg har min egen bønn jeg bruker fast og mine hjelpere som vokter rundt. Mitt ritualet skjer hver eneste dag og er helt nødvendig. I går kom noen til meg etter kurs og spurte: 

Vilde, med alt du gjør i timene, alt du renser og fornemmer - blir du ikke sliten og tappa for energi?"

Å jobbe med så mange mennesker på det dype plan krever kunnskap. Du må vite hva som skjer, hele tiden være tilstede. Er jeg ikke tilstede kan jeg gå rett i fella og videre mister jeg kraft. Det er ingen krise om så, men jeg prøver så godt jeg kan å ta vare på meg selv oppi det hele. Vi må jo leve som vi snakker <3 Ansvar... I går hadde vi i en kursgruppe deling av tanker om relasjoner og grensesetting. Som healer ser jeg alt for ofte mennesker som er tappet for energi fordi noen i familien krever for mye. Selv om det er familie er det lov og si nei! Vi må tørre å uttrykke følelser, våre sanne meninger og tanker. Vi er alltid frie til å uttrykke vår sannhet, husk det! Det handler videre om hvordan du uttrykker deg. Sinne blir galt, være sann og tydelig og gi rom for å lytte under samtalen. En gave er å finne balanse mellom å snakke og lytte ;)

Så siste dagene har jeg møtt en god venn av meg som jeg trives å være med. Et menneske, eller en sjel, som trykker på nødvendige knapper i meg. Det bobler av glede og koker av frustrasjon. Det er meningen, jeg vet. Jeg blir her pushet i en retning, men som jeg prøver å rømme fra når frustrasjonen kommer. Jeg har ofte flyktet i livet. Jeg har jobbet meg gjennom mye for å være der jeg er i dag. Det må tillit til og jeg lærer litt for hvert møte jeg har.

Så du kjære venn, om du visste hvor mye det koker i meg når jeg vet du har rett! Jeg ler nå...Du sa at vi mennesker nå må våkne opp. Universet stopper aldri opp og "sånne som oss" aldri fikk hvile. Vi må gå uansett. Fordi det er veien vår. Jeg vet. Jeg husker godt en stor medium-sirkel jeg var på en gang, det må ha vært hvertfall 50 mennesker tilstede. Jeg husker godt da en av mine hjelpere kom gjennom dette mediumet og jeg hadde virkelig lyst til å synke ned i jorden... Hjertet hamret og jeg var redd for beskjeden. Den kom høyt og tydelig: 

"Er det noen som heter Vilde her?" Jeg nikket forsiktig og rakte opp hånden. "Vel, Vilde, hvorfor jobber du ikke med evnene dine? Du vet...du har ingen valg, du vil bli syk om du ikke gjør det. Du må rette deg opp og ta deg i nakken, gå den veien som er planlagt for deg...."

Du skjønner. Jeg var nervøs for beskjeden fordi jeg visste hva som kom. Fordi vi vet alltid! Vi bare benekter det, prøver å lure oss unna om det virker for krevende eller vanskelig. Det er så lett å skylde på alt annet! 

Dette er mange år siden den sirkelen og jeg har gått den veien, men det har ikke alltid vært lett og fortsatt er det noen dype daler, men det er her den største gaven ligger. Å være i dypet krever mot. Det er vanvittig mye visdom å hente her, noe du vil se når du er oppe igjen....

Universet beveger seg, alt er i bevegelse, i forandring hele tiden. Uansett. Selv om veien er tung må vi fortsette å gå, hva ellers skal vi gjøre? Jeg sier alltid til de som føler alt står stille at de må være i bevegelse. Det er viktig. 

Så i morgen skal jeg opp til Ringnes Gård for å jobbe med Rema 1000 og en gruppe mennesker som skal få mer kunnskap innen stressmestring, energiarbeid, healingsirkel og Yoga Nidra. Jeg har pakket bilen og skal sette på tidlig alarm sånn at jeg får god tid med en superfrokost som holder meg mett lenge.. Jepp, grøt og spirulina-shake er som vanlig på menyen en tidlig morgen ;) God natt og drøm søtt <3 


Lørdag <3

Velkommen du nye dag, det er lørdag! :) Og for en FANTASTISK dag! Solen skinner og her hører du stemningen hos meg en tidlig start på dagen:

Så jeg leste litt i en bok før jeg sovnet i går. Den har jeg hatt i minst ti år, men tok den frem. Tibetansk medisin. Utrolig spennende og se forskjellene mellom Ayurvedisk og Tibetansk. De er jo også godt like, men Tibet har nok noe som rører ved hjertet mitt enda mer. Jeg drømte videre om denne medisinen og hadde der 3 tibetanere som underviste meg trinn for trinn...helt til katten min stod utenfor døren og mjauet med de høyeste hyl ;) Den skulle ut....Så da var den drømmen borte og ny på vei, denne gangen om energi og beskyttelse. En ny type oppskrift kom til meg som jeg skal jobbe videre med. Drømmer er utrolige, hvertfall når det kommer nyttig beskjeder eller visdom. Når vi jobber i dypet er det jo ikke alltid så harmonisk gjennom natten, men alt for en grunn!

Jeg skal nå straks reise til Noresund og gleder meg til å oppleve den vakre naturen på veien, og ikke minst stedet der - Gmale Ringnes Gård. Bilen er pakket og turen oppover er så vakker at jeg må virkelig holde fast så ikke bilen går i gal retning ;) De fargene, naturen - Norge er virkelig magisk med alle sine årstider. Tankene går tilbake til den tiden jeg hadde mye Sjamansamlinger på Norefjell. Det er gode minner og savnet kjennes. Jeg skal prøve å få til det igjen snart, uansett, hjertet husker <3

Jeg har aldri kjørt på vestsiden av Krøderen, men det var litt av et eventyr! Jeg hadde dagen før hørt av min bestemor litt historie som fort ble virkelig når jeg var på de smale og svingete veiene siste stykket før den historiske gården viste seg:

En kort befaring for å kjenne på energien før jeg går videre....det føles fint ut, ingen tunge hull. Jeg blir tatt i mot med åpne armer og veldig så snart sitter jeg i et vakkert rom med levende lys og en gjeng som trengte veiledning innen pust, tilstedeværelse og healing. Timene gikk fort og de alle virket fornøyd da vi var ferdig, men....som alltid. Det ble spørsmål om det overnaturlige. Det viser seg at det alltid ender med mye snakk om healing og åndeverden, uansett hva tema var til å begynne med. Dette beviser hva mennesker virkelig søker innerst inne. Jeg blir veldig glad for det og har aldri vanskeligheter å forklare denne tilstanden av ånd og sjel. Jeg håper disse vakre sjelene fikk lyst til å søke mer! 

Jeg hadde pakket bilen og var klar til og dra, men følte at føttene mine var limt fast. Jeg klarte ikke bevege meg. Kjente med hele hjertet at jeg bare ville være her, litt til.... Da kom ansvarlig på Ringnes Gård mot meg og vi begynte å snakke. Videre tok han meg med på befaring av hele gården sammen med resten av Rema 1000. Der fikk jeg gå i historien å virkelig kjenne på stedet! I ett med vakre mennesker og latter - stemningen var høy på livet, mildt sagt :) Ved siden av dette fikk jeg oppleve et nytt møte med en vakker sjel. Jeg hadde fått beskjed dagen før at jeg ville møte noen og hvor energien vil treffe inn. Det møte var så sterkt at jeg hadde problemer med å kjøre hjem siden det boblet og jobbet i hele meg. Stoppet bilen for å puste, samle meg.  ENERGIUTVEKSLING kalles det og her fikk nok vi begge to en del energi av hverandre - som vi trengte. TUSEN TAKK <3

Jeg kjørte mot Drammen og følte at jeg måtte innom røttene og Hokksund så jeg svingte innom her. Hjemme...joda, det kjennes fortsatt ut som hjem med alle de gode minnene. Husker hvordan det var å være ung her med min vakre kjæreste. Hvordan jeg drømte om å fly ut i hele verden, mens han var mer fornøyd med det nære og trygge. Ja, vi var forskjellige, men kjærligheten kan aldri oppnås igjen på samme måte. Når jeg er i Hokksund er det han som fyller hjerterommet aller mest.

Ute av Hokksund og raskt på Konnerud. Katten ønsker meg varmt velkommen før den løper ut, månen er enda større enn kvelden før :))) Jeg lager meg mat og legger meg raskt. Kjenner kroppen jobber og den trenger hvile. God natt alle sammen, englene mine, savner dere <3

Søndag!

Det er nå blitt søndag morgen. Jeg våkner noe sliten fortsatt og tenker fort at dagen blir som den blir! Jeg trenger ikke bevise noe eller tvinge frem noe, bare være.....

Jeg slipper inn katten og serverer frokost :) Selv er jeg ikke sulten til en forandring. Jeg lager meg en kopp kaffe og bestemmer meg for å skrive noen ord før dagen starter enda mer. Jeg skal etterpå til Oslo for å møte en Lama (lærer) fra Tibet. En invitasjon kom min vei og jeg takket ydmykt ja. Det er nok derfor jeg kjenner det jobber i meg. Været er bra, solen skinner og jeg gleder meg til å komme meg ut av huset.... So far so good! Namaste!

Det er plutselig mandag!

Søndagen gikk fort, klarte ikke skrive da jeg kom hjem og jeg stupte i seng etter en lang dag. Møte med denne læreren fra Tibet var godt, men også det å kjenne på stemningen i rommet der føltes deilig ut. Det var noen til der, alle åpne og ydmyke. En trygghet og ro. Det var litt prat, delinger og spørsmål ved siden av mantra og seremoni. En vis lærer med sterk energi. Vi var av de siste som dro så jeg fikk mulighet til mer dialog med denne flotte tibetaneren! 

Det som satte mest spor etter møtet er den indre freden han bar på og da han sa at det var så stille her, ja da tenkte jeg at vi mennesker i Norge virkelig er stresset! Vi søker oss langt inn i skogen får å føle på ro, mens han føler stillhet i byen... 

Vel, her har vi noe å jobbe med ;) ....Og vi er godt i gang ;) Mer om dette møte skriver jeg om senere - Han har nå reist, men vi vil sees igjen - det er jeg sikker på.

Så det er starten på en ny uke nå. Jeg har dårlig tid nå og må avslutte dette innlegget. Så mye mer jeg kunne skrevet, men det får bli det neste :) Gleder meg til å se ungene mine nå, og ikke minst ta imot kursgruppen i kveld for yoga og tema innen fordøyelsen, kosthold og faste! Uken er ellers travel, men det er selve livet <3 En dag av gangen er alltid lurt, være tilstede i nuet. Hvert øyeblikk er i seg selv magisk! 

Jeg avslutter med å dele disse ordene fra Marcello Haugen, et bilde jeg har fått av familien hans som henger i Santi sine lokaler. Dette er tatt ut ifra hans dagbok:

Jeg ønsker dere ALLE EN FANTASTISK FIN HØSTUKE, og takk for at DU er her <3

Lys,

Vilde