"Tap alt og du vinner alt..."

Så dagene går unna, en etter en. Det er litt over en uke siden jeg sist skrev og mye er erfart og opplevd siden da. Tittelen og innlegget handler om å lukke dører. En etter en...En nødvendig handling flere ganger i livet, også fra tidligere liv...Vi alle er en såret sjel, men på forskjellig måte. Vi går, vi snubler og noen ganger føler vi at vi har tapt, men i virkeligheten er det bare en ny begynnelse...

Musikken jeg har på nå er dramatisk - Thomas Bergeresen og "Heart of courage". Musikk er så viktig for meg og mitt arbeid og jeg velger den ut i fra hva som føles riktig, om det er i yogatimer eller når jeg skriver. Dramatisk...ja, det har vært dramatiske dager som jeg ønsker å dele, men ett viktig ønske først: VÆR SÅ SNILL Å LYTTE BAK LINJENE! Ja, det ligger mye bak ordene, mitt språk. Jeg er ingen Gud eller Gudinne, men jeg har en lang vandring, noe jeg igjen fikk bekreftet her forleden. Min oppgave er å spre lys og visdom som omhandler alt annet enn livet på jorden. Det omhandler verdener som ligger bak. Alle lag, verdener som ikke kan sees, men som er en like stor del av oss og selve livet, uten at så mange velger og tro det. Jeg har gjennom flere liv vekket mennesker. Det er en tung oppgave, men som jeg bærer med stolthet, den lever jeg med og den dør jeg med, jeg har gått flere runder og denne gangen gir jeg meg ikke!


Tidligere liv....

Det finnes mange meninger og synsvinkler mot tidligere liv. Noen tror, andre tørr ikke tro. Vi ser hvertfall at ved å gå tilbake til tidligere traumer på sjelereisen så helbredes kroppen lettere. Siste tiden har jeg selv gått tilbake i tidligere liv og tro meg, det var ikke noe godt, men det måtte skje nå. Regresjon er noe som er nødvendig for å komme seg videre når noe stagnerer. Denne gangen hentet jeg frem undertrykt sinne, frustrasjon og et skrik. Sinne handler om at mennesker går i feil retning, at de går med skylapper. Min evige oppgave har alltid vært å informere om den spirituelle verden. Tidligere liv har endt katastrofalt flere ganger og med den verste død da jeg har snakket for mye. Jeg har levd i overflod i mange liv, rikdom og status, en sterk kvinne, men ved siden av har hatt en sterk religiøs og spirituell tro som jeg med min makt har delt med andre. Altså, kallet har vært det samme i alle liv. Det spirituelle har alltid vært fryktet av mennesker, også i disse livene og tidene. Allikevel, jeg snakket og brukte mine krefter. Ett liv og hodet rullet av, et annet liv tungen kuttet av....Ja, her er det sterke krefter som har stoppet meg. Sistnevnte fikk jeg ikke lov å snakke min tro, tungen ble skåret bort som 14-15 åring og jeg endte med og ta mitt eget liv som ung kvinne. Du ler kanskje nå, men kan du være så snill og forklare meg dette: 

Det har vært en lang reise og det startet som lita jente, lille Vilde, hvor jeg hadde store angstanfall - jeg trodde jeg ble kvalt. Jeg våknet av disse følelsene på natten, på legevakten fant de aldri noe. Jeg slet med å svelge, spise...Halsen var død, lammet og jeg kunne aldri forstå hvorfor. Jeg måtte spise foran legen...Som tenåring hadde jeg hele 3 år med konstant halsbetennelser. Den forsvant da jeg var 18 år. Som du nå kanskje forstår henger dette sammen med tidligere liv. Allikevel har jeg et mot og et håp som alltid har holdt meg oppreist. 

Barna mine er mine beste støttespillere nå - uten at de egentlig vet..... Vel, dette livet hvor jeg ikke hadde lov til å snakke - kom tilbake nå, igjen. Ikke som sykdom, men som undertrykt sinne. Et voldsomt raseri over hvor håpløst det er med menneskene som lures og frivillig går i en helt vanvittig gal retning. Ja, som "du" sa: "Stå på torget i Drammen, Vilde og rop ut budskapet ditt!!!" Hva budskapet er? Vel, noe som dette:

Våkne opp og se rundt deg...du er alt annet enn hva du tror. Det er energi overalt rundt deg, din sjel og ånd roper på deg. Sjelen snakker gjennom følelser. Det er magi der ute om du tror! Fuglene snakker, dyrene prøver å fortelle deg noe, symboler viser deg veien, vinden kommer med budskap, jorden lever.... Hør! De snakker jo til deg - kan du ikke våkne opp!!

Jeg blir lei meg nå....så trist, kjenner hjertet dunker og jeg føler til tider at det er nytteløst. Det er så tungt med denne oppgaven. Ja, jeg er ærlig, hvorfor kan jeg ikke være det? Jeg har min rett som alle andre å dele min tro, du har din rett. Min tro er at vi ser bare en brøkdel av hva som egentlig er. Som i yogatimen, da jeg ser bestemoren til den ene deltakeren stå bak henne, med forkle, kjevle og vil bake... Ja, da må jeg pent be henne om å gå, men takker for at hun var innom med den gode energien og kjærligheten - og spesielt da til barnebarnet. Krefter og energier som besøker oss i timer hele tiden...Dette er vanlig for meg å se. Noen ganger mister jeg litt fokus, men henter meg fort inn igjen ;)

Informator....det er navn som kom til meg i dag. Jeg må tørre å være den skikkelsen, SPRE INFORMASJON FRA MIN VERDEN. Akkurat når jeg nå skriver kommer en sang som heter "Destiny of the chosen". Ja, vi alle har en skjebne, vi alle er utvalgte på en eller annen måte. Som jeg alltid sier er det sjelereiser og tidligere erfaringer som gjør oss forskjellige. Uansett, vi alle har en jobb, en utvikling og oppgave...  

"Du" sa: "Vilde, jeg tror du er redd for hva som skjer om du åpner opp for all din kraft..." Ja, det er en terskel. I alle verdener, i alle liv er det sort og lyst, yin og yang, som alltid har vært i noe ubalanse. Dette er krefter som utfyller hverandre, men et ego er også tilstede her. Når lyset og kjærligheten skal løftes mot høyere dimensjoner vil det alltid møte på utfordringer. Dette kan vise seg i alt. Da må man eller det holde seg sterkt og stå i troen sin. Det kan ta tid. Tiden her på jorden er smertefullt treg....alt går egentlig mye raskere. Under healing vet vi at energi beveger seg raskere enn lysets hastighet (subtil energi). Under kanalisering og annet lysarbeid skjer alt fort. Her nede på den lave frekvensen er det slow motion...og for de som er høyt der opp er det latterlig å se på :)))))

Solen kommer frem, pause. Jeg er ørsk etter sollyset og trenger noen minutter <3

En verden bak denne verden...og en til bak den igjen...og en til.....

Så denne verden som ikke kan sees, eller de verdener.... Jeg hadde en husrens forleden som ga enda mer tillit, for de som bodde der og til meg. De hadde store problemer med energier i huset, en bolig fra 50 tallet. Dagen før kjente jeg at den største utfordringen i huset der slapp. Da jeg kom dit tidlig dagen etter fortalte eieren der at han følte dagen før at noe forsvant og han selv ble så mye lettere i energien etter det. Vi snakket om energiene som herjet der og jeg satte i gang med jobben. Første jeg møtte var en mørk skikkelse som jeg forklarte til eier, han sa at det ene barnet der hadde sett liknende. Gikk inn i hvert eneste rom og jobbet meg gjennom. Fant der hvor det satt og disse energiene kom tydelig frem til slutt. Da klarte de ikke holde igjen lenger....Jeg brukte alt jeg hadde av kraft og presset de frem. Trommer og stemmer....Kraften ristet i hele meg og den ene etter den andre viste seg....Som et tog vandret det store folkemengder gjennom stua der....En mann med en hund skapte også en del tung energi....Denne mannen forklarte jeg utseende på og jeg ble da vist et foto..der var han. Han hadde bodd i huset tidligere, altså en jordbunden sjel som ikke likte de forandringene som var blitt gjort i huset. Bort med de. RENS, FORSEGLE, BESKYTTE. FERDIG.

Etter denne jobben fortalte eierne meg at det var en tidligere pilgrimsvei, jeg lo høyt :) Ikke rart det var rene folkevandringen i stua! 

Min verden

Dette er min verden. Den sees og føles like sterkt som om du og jeg sitter og snakker. Det er magi, helt klart. Og magi virker kun for de som tror på den ;) 

Jeg renser og lukker dører for andre, men nå også for meg selv. Denne tiden har jobbet dypt og jeg er nå klar for å gå videre. Jeg avslutter det som tapper meg for energi og finner det som gir meg det jeg trenger. Jeg gjør om på utstrålingen for å tiltrekke meg nye energi som er riktig med min frekvens. Dette krever mot. Allikevel, det må til for å oppnå mitt kall i dette livet, min oppgave. Jeg er livredd til tider, jeg skjelver og jeg klamrer meg fast. Ber til Gud og mine hjelpere om å støtte meg i valget mitt. Jeg vet at de gjør. Det er de som har presset meg mot det nye. De har tvunget meg til å føle denne maktesløsheten - kun for at jeg skal tenke nytt. Jeg må vel da si tusen takk uten at jeg vet utfallet av det.... <3

Det handler om å jevnlig lukke dører. Lukker du dine? Er du klar for å legge noe dødt, tape for deretter å vinne?

Når du lukker dører, mirakler skjer ikke på sekundet. Du må være tålmodig på veien, men universet og dine hjelpere vil være der for deg. Jeg lover deg. Når du lukker dører viser du at du er ferdig med noe, vokst i fra og modning av noe er i gang. Fruktbarhet, en fødsel av noe nytt eller at du blir enda mer deg selv. Når du bestemmer deg for å lukke, allerede da vil du få hjelp på en eller annen måte. Så om du føler for et enda bedre liv, hvorfor lukker du ikke bare den døren ????? Å tape er egentlig ikke å tape, men det er å vinne. Når du taper får du nye muligheter og til slutt seirer du! 

Skriket...

Å gi slipp er viktig, skrike ut, rope ut...Det er lettere å lukke dører etter du har sluppet selve tyngen av det. Jeg glemmer ikke en vakker sjel jeg hadde på benken. Hun var så full av blokkeringer og jeg sa at nå var tiden for å slippe det skriket kommet...Hun kikket med store øyne og jeg følte hun ble redd. Jeg så moren i energien hennes og sa at hun måtte skrike ut sinne hun bar på overfor mammaen sin. Videre måtte hun lære seg å sette grenser, mamma eller ei... Healingen jobbet og det bygget seg opp mer og mer, nå skulle dette sinne ut og skriket, det kom. Jeg sier: Vi skriker sammen, 1,2,3: ----------------------- Det skriket varte ikke 10 sekunder, eller 1 minutt. Dette pågikk i flere minutter. Først skriket, så kom kom sorgen og gråten. Healingen jobbet og vi pakket denne vakre sjelen godt sammen igjen før vi avsluttet.

Jeg har mange her som trenger å skrike ut, Å få ut det skriket kan ofte være nødvendig for å gå videre. Du kan også jobbe på en annen måte og slippe det før det går så langt....Det viktigste er at du gir slipp på det.....


Det er mandag. Jeg sitter nå med planlegging av kurs i kveld og gleder meg til å se gruppen. Videre sitter jeg med min fremtid på ark. Ja, jeg skaper min fremtid - det kan du også! Du skjønner...om du tror nok på kraften rundt deg vil du også kunne skape det du ønsker! Sett deg ned, se på ditt liv i en sirkel delt inn med kakestykker...Hvor mye av DEG er i de stykkene, hvor mye gir du av deg selv til kun andre, HVOR ER DU??? Hva drømmer du om??? Legg merke til hvem som gir deg noe eller som bare tar fra deg. Sett grenser i kjærlighet <3

 Om du har lyst til å være med på kurs du også eller bli bedre kjent med det jeg gjør i dette livet se linker med healing og eller kurs. Hit er alle velkommen, om du selv føler det riktig.

Jeg ønsker dere en herlig mandag i lyset, husk å se det som ligger der:

Vilde xxx