Fullmånen sier: Lev ut din sannhet!

Tusen takk for alle som leste og fulgte med til denne siden! Jeg blir så glad når jeg ser hvor mange som er innom <3 Måtte dagen bli magisk for dere alle...


Det er fortsatt tidlig morgen og natten har vært intens med sterke drømmer under fullmåne og måneformørkelse. Vi var tidlig oppe og jeg har satt meg ut med lys og røkelse med sterkt ønske om å skrive.. Jeg hadde fullmåneyoga i går kveld, med en herlig gruppe sterke og flotte kvinner. Her snakket vi sammen før praksis og det er nettopp disse samtalene som er så veldig viktige! Her setter vi ord på det som skjer rundt oss, energier som ikke alltid kan sees, men føles og fornemmes om man åpner opp for den sansen.... Der leste jeg inne i meg alles forandring og prøvde å hinte om den neste fasen  ;) Ja, det er ikke vanskelig å se, men det som alt annet må pleies riktig. Etter timen følte jeg healingen inne i meg hvor gammelt traume dukket opp. Jeg pustet rytmisk ut og slapp gradvis mer og mer opp for smerten. Jeg fornemmet en fødsel, men ikke en slik fødsel du kanskje tenker nå... :)

Ja, energien min er annerledes idag, det vil dere merke på hvert blogginnlegg, hvordan jeg uttrykker meg forskjellig, men...det er alltid i sannhet. Jeg styres av energier, sykluser og emosjoner, men jeg er i min sannhet. Prøver aldri å pynte på noe. Jeg er meg selv fullt og helt, noe jeg oppfordrer alle til å være. I dag føler jeg noe jeg skal rense ut, det er sårt. En følelse av sårbarhet, men også en følelse av modning og feminin kraft. En retning, en sannhet som åpner seg. Den er der. Jeg ser den. Jeg ser deg....


Å være seg selv, i sin sannhet, ja det er det denne fullmånen i vannmannen handler om. Ved siden av står solen i løven og vi får en booster av planeten mars med sin krigerenergi. Her kan vi nå virkelig bryte gjennom - Er det ikke fantastisk!? At dette er energier som påvirker oss og hjelper oss på veien vår? Fordi det er det den gjør - om du åpner opp for det..... Jeg delte med gruppen i går om hvordan jeg fornemmer månekraften. Som klarfølt er det ikke vanskelig å føle kraften som sitrer gjennom hele meg og rundt meg! Det er som jeg blir plassert i en boble med sterk energi som er som små støt. Ingenting gjør vondt, men det er noe intenst og slitsomt. Det jeg trenger da er moder jord, hun hjelper meg med å finne noe balanse mens det verste pågår. 

Vi må også nå være klare i våre mål siden denne måneformørkelsen vil prege oss i 1 1/2 år fremover... 

Jeg gledet meg til å skrive i dag, holdt på å sette meg ut i natt, men valgte å vente. Måtte jobbe med mitt indre og lade krystaller. Krystallene er magiske. De har sin naturlige kraft som hjelper etter hva du har behov for. La din intuisjon velge krystaller som er bra for deg! Lære deg hvordan du renser, lader, skape bånd med steinen og nyt disse vakre hjelperne <3 Ikke minst, behandle de med respekt. Det er blitt så moderne med krystaller og mange er uvitende om hvordan og hva krystaller er til for. I min lære har jeg den største ydmykhet overfor alt som tilhører naturen. Om det er steiner, maur eller trær...Alt hører sammen og med kunnskap åpner man gjerne øynene enda mer! 

Veien... Jesus sa: Jeg er sannheten, veien og livet. Det ligger mye i den setningen. Mente han Jeg eller det han stod for? Troen hans var sterk og jeg mener at det er det viktigste vi mennesker kan ha. En tro. Troen hjelper oss på veien i livet til sannheten. Uten frykt, uten tvil. Bare en sterk tro og åpent sinn...Å være sann er det som trengs når du skal være der for andre mennesker. Jeg hadde en på besøk som åpnet samtalen med og si "Jeg er sterkt kristen, det har ikke noe og si for healingen det?" Jeg blir så glad når jeg hører dette! Vi trenger ikke tro det samme, bare vi tror på at det finnes en sterkere kraft enn oss selv og er åpen for kjærligheten....Så hva er din tro?

Fullmånen ber deg om å være deg selv i all din kreativitet, all din kjærlighet, all din styrke og med ditt høyeste potensiale. Månekraften renser deg og klarner opp ditt sinn. Er du klar for å åpne opp for verden der ute? La verden se deg for den vakre sjelen du er?

En vakker historie om å finne sin sannhet...

Som overskriften på innlegget. Her er en sterk historie som jeg har tatt med meg for alltid....den handler om å rense ut og finne sin sannhet...

Jeg hadde en kvinne, mor og bestemor på besøk som ønsket hjelp. Før hun kom følte jeg hennes sterke ånd og tro og var noe forundret over at en kvinne som henne trengte hjelp. Jeg forstod raskt at etter all lidelse hadde hun sluttet og tro. Hun satt nå og gråt i stolen og ønsket å hente tilbake alle hennes sterke krefter, evner og retning. Rolig sier jeg at ingenting er borte, du har bare blitt avledet av sorg... Jeg ser plutselig en ung gutt i øynene hennes. Han sier "Bestemor, jeg har det fint, du kan slippe nå..." Jeg forteller henne dette og det viser seg å være barnebarnet som var hennes sjelevenn på jorden. Han døde brått og ble en engel....I det denne sterke kvinnen slipper sin sorg kommer troen tilbake. Hun henter tarotkortene, trommen og fjær etter healingtimene, i ett med sin sannhet...Hun har akseptert, men fortsetter å elske. Hun er en av de flotteste menneskene jeg noengang har møtt...

Jeg avslutter med denne historien, føler den gir så mye til ettertanke. Nå ønsker jeg alle en magisk fullmånedag og aften! La oss meditere og gjerne i skogen eller annet sted i naturen! Takk måneenergien og moder jord... <3 Her er en link dere kan følge hvor det står skrevet litt om hvert stjernetegn ift måneformørkelsen. Se på himmelen kl. 22.20 :)))

https://www.inspiravisjon.no/astrologi/blogg/alle-innlegg

Vilde xxx