Julen er her, men alt kan ikke pakkes inn!

"Ja, nå er selve julekvelden snart her og etter mange dagers strev kan vi senke skuldrene, sette oss godt til i sofaen og nyte FRED & RO med våre kjære og nære.." Dette er en standard innledning, som vi alle ønsker, men allikevel er den ofte noe annerledes. Uansett, jeg ønsker dere alle en fredfull høytid med mye kjærlighet, varme og glede <3

Det er tidlig julaften morgen og juletreet skinner - ute er det et magisk lys. Himmelen er rosa og den sorte fuglen sitter som den har gjort de siste dagene ute i tretoppen og titter rundt. Det er deilig å se. Det er en lett energi i dag, englene er her og våker over oss. Vi skal nå nyte denne dagen og kvelden med de vi er glade i, men vi må huske at det ikke er en selvfølge. Ikke alle har familie eller gode venner. 

Jeg har alltid skrevet julehilsen. Selv leser jeg mye innlegg og hilsener med vakre julebudskap- noe jeg setter stor pris på! Jeg legger merke til ordene og det som står mellom linjene. Mye er uskrevet.

I går ble treet her i stuen pyntet. Det er vakkert og det lukter gran i hele huset. Jeg har en stjerne fra barndommen, en messing stjerne som må graves inn i selve tretoppen - en god latter da vi prøvde å feste den! Til slutt stod den, men ganske så vaklende ;) Akkurat da varmet det i meg. Å nyte den stunden med barna som nå er ganske så store...pynte treet og feste stjernen. Tradisjoner er viktig når de er fylt med kjærlighet!

Å sende lys i julen er viktig!

Julen er ofte "på godt og vondt". Om du er høysensitiv har du kanskje lagt mer merke til dette, følt mer av forskjellige stemninger rundt deg. Å finne balanse mellom å gi og ta vare på deg selv er helt essensielt innen lysarbeid - og spesielt i julen med mange samlinger og møter! Jeg som mange andre har jobbet daglig med bønn for de vakre jentene som mistet livet i Marokko, dette som mange andre satte dype spor i meg og mye føles meningsløst når vi er vitner til slike grusomme hendelser i vår verden. Hjertet mitt gråter og akkurat denne hendelsen føler jeg vanskelig å fordøye. Jeg sier til meg selv hvor viktig det er å holde de mørke tankene vekk siden de bare nærer oppunder det vonde. Jeg puster tungt når jeg skriver nå, ja, det er vanskelig....Vi kan ikke bære på alle grusomheter, men be dere også for de tapre jentene om at deres sjel blir løftet lett videre, be for familiene deres som også har jul...Be om fred <3 

Det er viktig å fokusere på lys og kjærlighet. TILGIVELSE slik at vi selv også får fred i hjertet. Det får meg til å tenke på dialogene vi har hatt på yogakursene, tatt fra boken til Dalai Lama. Han sier at vi må sende kjærlighet til alt og alle - uansett situasjon siden dette høyner energien. Om vi sender hat og bitterhet nærer vi oppunder det som var mørkt fra begynnelsen av.... Til ettertanke.... Igjen takker jeg for at jeg får undervise i lysarbeid og healing!


En vakker, men noe kort julehistorie

Som mamma har jeg vært noe fortvilet siste ukene over alle krav og forventninger. Stresset har jeg ikke gjort så mye, men de rundt har stresset meg! All tuting fra biler, mennesker som løper istedenfor å gå (!)  Uansett, det er mye som ligger på våre skuldre denne tiden, og barna, ja, de ønsker bare ALT det julen handler om...som har tatt helt av....og som egentlig bare er noe av det julen handler om...Vi må minnes hva som er ekte. Dette ble min julehistorie i år:

Dagene har løpt for meg også og jeg har egentlig ikke funnet helt den store stemningen helt til jeg var på Søstrene Grene. Jeg gikk rundt der da jeg plutselig hørte en vakker stemme. Stemmen sang "En stjerne skinner i natt" og tårene mine trillet. Jeg begynte å gråte og kjente jeg savnet av varme armer rundt meg. Det begynte å skjelve inne i meg, jeg pustet rolig, kjente hvordan spenninger slapp og healingen kom til. Videre gikk jeg til kassen og betalte, så sa jeg: Kan du hilse til hun med den vakre stemmen og si tusen takk - det er det vakreste jeg har hørt på lenge!" Hun i kassen begynte å gråte selv, tørket tårene og sa: "Det kjente jeg du mente...hvert eneste ord!" 

Vel, vakrere julehistorie finnes ikke spør du meg!! Ungene fikk verdens største hjerteklem da jeg kom hjem og jeg følte da det vi alle forbinder med julen: UBETINGET KJÆRLIGHET.

Julen, den er hellig for oss og handler om Jesus som ble født som en frelser på jorden. Jeg trekker frem denne historien fra Matteus evangeliet som jeg husker så godt fra barndommen. Det er jo selve julebudskapet som kan være fint å minnes!:

"Med Jesu Kristi fødsel gikk det slik til: Hans mor, Maria, var forlovet med Josef. Men før de var kommet sammen, viste det seg at hun var med barn, ved Den Hellige Ånd. Josef, hennes mann, var rettferdig, og ville ikke føre skam over henne. Han ville skille seg fra henne i stillhet. Mens han nå tenkte på dette, se, da viste en Herrens engel seg for ham i en drøm og sa: Josef, Davids sønn! Frykt ikke for å ta Maria, din hustru, hjem til deg. For det som er unnfanget i henne, er av Den Hellige Ånd. Hun skal føde en sønn, og du skal gi ham navnet Jesus, for han skal frelse sitt folk fra deres synder".

Dette er hvorfor vi har jul. Det er magi i disse fortellingene og vi kan velge hva vi tror på - vi er frie. For meg har Jesus alltid vært min sanne helt fra jeg var lita jente. Uten han, eller rettere sagt, med han, blir min tro på healing sann og den eneste vei....

En tid hvor vi feirer en fødsel. Vi kan lese mye symbolikk i det og se på julen som vår egen "nye" fødsel - en ny tid hvor vi kan heales. Sett deg nye mål og se målet gå i oppfyllelse! Ta i bruk ditt potensialet og gå den veien som er ment for deg..


Så lørdag kveld var jeg fryktelig urolig, det var fullmåne og jeg følte meg syk av engstelse. Dette minnet meg om tidligere tragedier som har skjedd i verden, hvordan det har påvirket meg før selve hendelsen. Jeg hadde en dårlig følelse og følte noe fryktelig ville skje. Jeg kjente på sinne over all urettferdighet, tårer trillet konstant og våknet til nyheten om Tsunamien og 200 hundre mennesker som ble borte. Tårer trillet igjen. Igjen stilte jeg meg spørsmålet "Hva betyr julen nå???" Hvorfor skal vi feire fødselen til vår frelser på jorden når disse tingene skjer??? Det setter mange tanker i sving.

Ja, på nytt må vi på en måte akseptere vår jordklode for det den er. Den var her først og den sitter med den største kraften. Vi mennesker tror at vi har alt, men når naturen sier ifra - ja da har vi ingenting å stille opp med. Vi må nære moder jord siden vi bare låner henne, være takknemlig for at vi får bo her. Vi må nå jobbe med de vakre sjeler som også brått ble revet bort fra jorden, be for de alle <3

Jul for alle - på godt og vondt

Vi skal feire jul med familien i dag og jeg gleder meg masse til å komme hjem! Takknemlig for alt det de gjør for at vi sammen skal kose oss! Alt de forbereder - all energi de bruker for å glede oss som kommer. Ingen selvfølge minner jeg meg selv på.... Det er viktig og ha noen rundt seg i julen, noen til å dele følelser og tanker med. Julen er jo på godt og vondt. Å være alene er ikke for noen ...om ikke de velger det selv for refleksjon, indre arbeid og egen utvikling. 

I fjor på denne tiden arrangerte jeg "Jul for alle" i yogasalen min hos Santi. Her hadde jeg fått hjelp av mange gode mennesker siden jeg ønsket å skape en julemiddag for alle som ikke hadde noen å dele julen med eller og som ikke hadde den deilige maten så mange gleder seg til. Det var masse mat og vi hadde pyntet bord. Noen fra gaten fant veien og jeg følte stor takknemlighet fra de. Takknemlighet, det er også sterkt budskap i julen <3 Takknemlighet over alt vi har... I dag tenkte jeg når jeg vasket hendene mine på badet mitt hvor heldig jeg var som kunne det. Det høres kanskje rart ut, men jeg følte stor glede over det rene vannet og den friske såpen. Selv om vi "har alt" i landet her merker jeg hvordan jeg setter mer og mer pris på de små ting. Julen setter i gang sterke følelser, tanker og håp i meg. Det er en tid for refleksjon og takknemlighet over alt jeg har.....

Vi går inn i 2019 - det kreative året!

Ja, vi må fokusere på det positive og alle muligheter vi har for å gjøre verden til et enda bedre sted!! For oss selv og de rundt <3

Før jeg går videre nå vil jeg takke alle kursdeltakere, alle klienter og besøkende for magiske møter hos Santi - til yoga og healing! Jeg er så takknemlig for all tillit dere viser og åpenhet. Uten dere ville dagene mine vært kjedelige ;) Dere gir meg mye på livets vei, takk for at dere følger!

Nå skal vi legge bak oss det vi ikke trenger lenger. En ny tid er her og vi har uendelig mange muligheter!!!

Vi avslutter nå 2018 som bar på energien 2. Dette var året for handling, nye veier og kommunikasjon. Nå er vi snart i 2019 som bærer energien 3. Dette er det kreative tallet! Dette betyr mer av det emosjonelle, kreative, følsomme, uttrykksfulle og inspirerende. Det handler om å ha det moro og å få lov til å uttrykke seg fritt uten grenser!!


NÅ RINGER JULEN SNART INN....

Timene går fort nå og mange små og store (!) er spente! Som siste ord i denne julehilsen: Jeg håper julen blir magisk for dere med tusenvis av juleklemmer, raushet, kjærlighet og også tid for meditasjon OG REFLEKSJON. Gode samtaler, latter og mye kos!

En fantastisk vakker høytid og nytt år med mye glede, en god helse og mye kreativitet! Husk at du er en stjerne som skal skinne! Tro på deg selv og gå veien din <3 

Jeg gleder meg til alle kurs, yogatimer, healingmøter, HealingYoga Utdannelsen og magiske reiser!!

Lys & kjærlighet fra 

Vilde xxx