Et kurs i kjærlighet - ingenting annet!

Det er en tidlig søndag morgen jeg skriver. Frøya katten ligger ved siden av meg og huset er fullt av ungdom som ligger og sover. Det er stille. Jeg lager en kopp kaffe og kjenner jeg fortsatt er berørt av nattens drømmer. En drøm basert på kurset jeg har holdt, mennesker jeg har fulgt gjennom snart 8 uker...

Kurset Chakra & Yoga ble til et mye dypere kurs enn planlagt!

Kurset heter Chakra & Yoga, men kunne hatt navnet «Kjærlighet og ingenting annet..» De vakre sjelene som kom på dette kurset visste ikke at det var slik det skulle bli, en utvikling så stor og en innsikt de ikke ante om. Så glad jeg har blitt i de alle. Jeg har prøvd å hjelpe de så godt jeg kan ved hjelp av min sjel og mine guider. Jeg har sett iveren, fortvilelsen, håpet, drømmene, det vonde og håpløse, gleden og kjærligheten i øynene deres denne tiden - slik det skal være. Spørsmål som føles rare ut, men som ikke er det i det hele tatt, svar som er vanskelig å forstå, men allikevel gradvis mer forståelse. Åndelig bevissthet er ikke enkelt, men verdt å utforske, en reise som vil huskes.....Alt i kjærlighetens navn.

Vi må vite om energi for å forstå alt utover mennesket.

Ja, det har handler om energi og mennesket. Når vi skal utvikle vår spirituelle bevissthet må vi også kunne nok om energi innover og utover - også vitenskap. Det handler nå for disse kursdeltakerne om å bruke kunnskapen videre i livet for et rikere liv på alle plan. Vi har beveget oss gjennom alle energi-lag av individet: fysisk, mentalt/tanke, følelse, ånd og sjel, en tøff reise med stor utvikling og ikke minst utrensing! Jeg har fulgt de på avstand når de ikke har vært her og observert energien deres.  Ja, en utvikling på åndelig plan er ikke bare opptur. Her svinger det og det går både opp og ned! Allikevel, de forstår mer og de kommer tilbake. De vet at det er nødvendig... Sist samling vi hadde snakket vi om Sahashara som er kronechakraet og viste seg og bli en av de viktigste samlingene. Navnet Sahashara betyr "tomhet" og det blir fort misforstått. Sahashara er kilden til ånd og sjel så dette ble en lang stund med mange historier for å få de til å forstå hva vi egentlig snakket om. Som lærer snakker jeg så tydelig som mulig og egne erfaringer er det som jeg ser gjør at mange forstår. Noen ville kanskje ikke undervist på den måten, men dette er et valg man gjør for seg selv som lærer. Jeg snakker mellom linjene også - til hver og en - noen fanger det opp andre husker det senere.

Så Sahashara er det jeg kaller «hjem». Det trenger ikke hete noe. Det er bare hjem. Om det skulle hatt et annet navn måtte det vært kjærlighet. Det er her jeg kan reise på flere plan hvor tiden ikke finnes. Det er her jeg kan reise for å følge deltakere gjennom kursvarigheten for å kjenne på energien og utviklingen deres. Det er her jeg reiser under healing for å jobbe med sjelen. Det er her jeg ser sjelen med alle minner og sår. Når vi i gruppen snakket om «tomhet» tenkte mange det på som noe tungt. Det er ikke det. Det er et rom som «bare er». Det finnes ingen tid og vi er i ett med himmel og jord. Det er kjærlighet. Denne natten drømte jeg om dette rommet...

«Rommet jeg ble sugd inn i - dette massive feltet hvor ingenting er - har et navn «The Void» og er en tilstand og et rom som også beskrives i forskjellige religioner. Fargene var fantastiske, som det vakreste maleri og følelsen var ubeskrivelig. Jeg følte alt og ingenting. Jeg svevde uten ord eller tanker, ingen refleksjon eller ego. Alt var ett. Det føltes ut som en evighet. Plutselig kom en varm, men noe streng stemme som sa: «Vilde, du må tilbake igjen nå..» Da kom en styrke som trakk meg tilbake og jeg våknet med at hele kroppen beveget seg, og en lyd kom ut av munnen og fra hjerte som jeg ikke har hørt før, en vakker og lav tone... Jeg sovnet igjen. Den neste drømmen møtte jeg en mann som jeg har et dypt åndelig bånd med. Han er vakker på alle plan - en spesiell sjel som jeg elsker på en helt spesiell måte. På en asfaltert vei, på fortauet, rundt litt enkle hus, ingen materiell rikdom å se. Jeg lå med hodet i fanget hans og følte en utrolig trygghet. Han satt å leste en bok samtidig som han holdt godt rundt meg. Alt var godt og jeg var hjemme, han var der....Vi er evige studenter...»

Dette rommet har jeg vært i flere ganger, men denne gangen var det noe annerledes. Tenkte at i løpet av høstferien skal jeg male det i ett med healing og kjærlighet <3 

Ja, symboler og bevegelse, i drømmer og på alle plan. Alt er i forandring hele tiden - du utvikler deg hele tiden. Derfor elsker jeg å holde kurs hvor jeg kan hjelpe vakre mennesker med sin spirituelle utvikling. Alle kurs bunner i kjærlighet - uansett tittel. En kjærlighet som går i ett med oppgave og potensiale! 

Denne dagen etter nattens reise, føler jeg en veldig sterk glede!! Jeg er lett og svever, vet jeg må jobbe med indre jording, men vil bare nye denne tilstanden litt til. Det betyr ikke at jording gjør deg deppa, men det er nødvendig med balanse mellom himmel og jord. I dag: En glede over dette livet og barna mine! Jeg reflekterer ofte over min sjeleforbindelse med disse englene som fant frem hit. I boken jeg skriver vil mye være om sjeleforbindelser og hvor vi kommer fra. Nyter hvert sekund denne dagen, solen skinner, blader i vakre farger og FORANDRING er kommet. Det blir et skifte nå, det kjenner jeg med hele meg. Hvor veien går, det vet jeg ikke, men jeg trenger ikke vite så lenge jeg er i min kropp og min sjel. Resten skjer som det skal skje...

Til vakre sjeler som går på kurset jeg har beskrevet over: TUSEN TAKK FOR AT DERE FANT VEIEN HIT! Om dere visste hvor dypt det har jobbet i hver og en av dere - vær stolte av dere selv! Jeg gleder meg til å se dere igjen denne uken hvor vi jobber med veien videre. 

Til den vakre sjelen fra drømmen som jeg ikke ønsker å beskrive mer: Jeg vet. Jeg vet at du er her. Jeg har mottatt. Tusen takk!

Nå venter en bursdagsfeiring med familien, det lukter kaker herfra til månen ;) Ønsker dere alle en VAKKER SOLSKINNSDAG! Nyt, lev og elske....Husk at du er SÅ MYE MER enn en kropp - omfavne alt du er og har rundt deg! Namaste!

Ps! Føler du for å delta på kurs hos meg? Ta gjerne kontakt med meg <3