Det handler hele tiden om å gi slipp!

Det er tirsdag - hadde egentlig ikke satt av tid til indre arbeid og skriving, men det trenger seg gjennom. Det er som den stemmen som sier "Vilde, du må dele disse tankene og følelsene, spre dine erfaringer og opplevelser!" -Ikke vær redd...., nei jeg kan aldri tillate meg å være redd. Jeg er kommet forbi mesteparten av frykten min, men selvfølgelig kan den kjennes i det mitt indre arbeides med. Et hjerte. Et hjerte med gammel sjel og mange reiser. I dette livet må det som er av redsel bort siden oppgaven krever det <3 En oppgave, ja alle har det. Du som din, jeg som min. Ta oppgaven din på alvor og du vil utvikle deg på en sann måte!

Som tittel sier: Det handler hele tiden om å gi slipp. Det handler om å lettere gi slipp, for hver gang. Små ting som store ting. Jo flinkerer du er til å sentrere, nullstille deg etter du har gitt slipp jo mer magi og muligheter viser seg! Med å gi slipp kommer alltid smerte eller noe sorg, men det forsvinner - jeg vet. 

Her om dagen viste jeg til en venn alt utslett jeg hadde fått etter en hjerte meditasjon jeg aktivt hadde jobbet med. Jeg reagerer ofte på den måten. Jeg har vært streng med meg selv fordi det har jobbet så vanvittig i mitt hjerte. Eteriske oljer, mantraer, shamanreiser... Joda, jeg hadde virkelig gitt slipp og i går kveld var hele hjertesenteret i utrens. Og...i drømmene mine jobbet jeg, og jeg fikk hjelp. Ja, i hjerte - en gammel familiesituasjon dukket opp. Det handlet i det store og hele om en redsel for avvisning, at jeg ikke var god nok, frykten og redselen. En periode av livet mitt som jeg nå virkelig ble tvunget til å jobbe ferdig. Jeg fikk hjelp i drømmen min. Den vakre jenta som fulgte meg, tok hånden min, og sammen gikk vi ut av "huset" - nedover trappen til noe nytt. Jeg våknet med gråt da jeg innså at jeg aldri helt hadde bearbeidet alle sorgprosesser og alle type savn i denne relasjonen, spesielt de vakre små englene. Lys til dere. Og takk til vakre deg som tok hånden min...Jeg har deg i mitt hjerte.

Jeg satte meg rett ned for å meditere:

Hvil i hjertet, Vilde. Hvil i hjerte....Gi slipp og omfavne freden...Embrace all the love there is, let it fill your heart. You deserve love, you are love and you are loved...

Det varmet i hele brystet og tårer fra det ene øye trillet...Jeg gikk etterhvert i speilet og så utslettet fra dagene før som nesten forsvunnet og følte pusten gikk lettere. Trykket over hjertet var nå borte...Tusen takk alle mine sterke hjelpere for all veiledning - jeg er kommet enda lenger på min vei! Jeg er åpen: HØRER DU MEG??? <3


Jeg fikk et spørsmål av en her om dagen: 

" Vilde hva er det som driver deg og Santi"? Svaret som kom var: Mine tidligere liv...

"Du skjønner at alle mine tidligere liv, min sjel, gir meg en mulighet i dette livet til å vise dere hva det egentlig handler om. Dere er lurt. Alle sammen. Det er ikke hele virkeligheten det dere ser, det er et slør som ligger der og hindrer dere i å se det hele bildet. Jeg skal vise...."

Ja, vi er lurt til å tro at verden er noe annet enn det den i det store og det hele er. Vi ser noe, men vi ser ikke alt. Jeg ser alt. Og...jeg ser det som mange ikke ser. Det blir flere og flere der ute som åpner øynene og de ekstra sansene. Dette er en gave! Fordi det er det det handler om, evnen til å fjerne sløret, åpne alle sanser så du kan se....


Men, for å ha åpne sanser må du renses...

Lag for lag...ikke alltid like moro, men det må til :) Jeg mener at hele livet er en eneste stor utrens - ved siden av at du som menneske løftes for hver gang du gir slipp. En utrens kan vise seg på alle plan. Som i kroppen, sinnet, følelse eller også de store som ånd og sjel. Glemmer aldri noen sa til meg en gang: 

"Vilde, du sier alt er en utrens du - blir du aldri ferdig"??? 

Ha, ha! Nei, det skjer ingen i livet!!! Du må ikke nå bli deppa av dette -  du må heller lære deg å se selve blessingen i avgiftningen. Med vondter vil nytt liv skje, i forskjellige former og fasonger ;) Vi er satt sammen av forskjellig type energi og mange lag utover den fysiske kroppen. Vi samler mye på veien vår som blir liggende som blokkeringer i enten tanke, følelse eller eterisk - også på sjeleplan. Den eteriske kroppen hvor vi finner chakraene inneholder en mal over den fysiske kroppen. Her kan man også direkte gå inn å lese hva som blokkerer videre i den fysiske delen. Også i tankekroppen hvor de gamle trosmønstrene sitter fra tidligere liv - her er det mange som har utfordringer ift til tro og spiritualitet i dette livet. Vi må frigjøre oss, men som du skjønner tar det tid siden vi består av mye. Derfor er aksept og tålmodighet enormt viktig for din egenutvikling som menneske. Når du aksepterer og gir slipp vil energi få strømme friere....

Bruk pusten, yoga, meditasjon, naturen, reis og bevege energien din!!

You are a butterfly, ready to embrace all your colours - your wings - and fly in your own way <3

Ailo sine ord som "Dans med stjernene...." kommer til meg nå. Og det blir mine siste ord for dagen: Dans med stjernene!!!

En vakker dag,

Vilde