Dagen starter med tanker om kjærligheten!

Det er fredag morgen og snart helg!! Jeg våkner alltid med beskjeder for dagen som venter og i dag kom ordet kjærlighet - derfor deler jeg Osho sine ord aller først:

'The capacity to be alone is the capacity to love. It may look paradoxical to you, but it is not. It is an existential truth: only those persons who are capable of being alone are capable of love, of sharing, of going into the deepest core of the other person - without possessing the other, without becoming dependent on the other, without reducing the other to a thing, and without becoming addicted to the other. They allow the other absolute freedom, because they know that if the other leaves, they will be as happy as they are now. Their happiness cannot be taken by the other, because it is not given by the other.

Then why do they want to be together? It is no longer a need; it is a luxury. Try to understand it. Real persons love each other as a luxury; it is not a need. They enjoy sharing: they have so much joy; they would like to pour it into somebody. And they know how to play their life as a solo instrument. The solo flute player knows how to enjoy his flute alone. And if he comes and finds a tabla player or a solo tabla player, they will enjoy being together and creating a harmony between the flute and the tabla. Both will enjoy it. They will both pour their richness into each other.'

Author: Osho


PRANA IS LOVE

Denne ukens kurs hadde vi om healing i dagens samfunn. Healingen sine mange ansikter og noe historie rundt heksejakten ;) Ah, healing som er mitt hjerte, og healing er mye! Om jeg noengang måtte velge mellom mine roller så er det healeren som står igjen. Det er meg. Det er min sjel. Det er min historie. Derfor går jeg nå veien med å løfte flere healere, kurse de riktig så de finner sine evner og blir trygge på de. Men, healing vil aldri kunne skje om ikke hjertet er åpent- Og for at hjertet skal være åpent må all tvil og frykt forsvinne. Selvsagt tar dette tid for mange med hver sine sjelereiser og erfaringer fra tidligere liv og dette. Vi er alle ofre for en eller annen negativ handling, kontroll, makt, men dette gjør oss ikke til ofre allikevel. Neida, vi må se med kjærlighet - se visdommen som forvandles fra en smerte og til kjærlighet! Alle kan åpne seg, en gave som ligger der. Se på plantene, blomstene, naturen som strekker seg mot lyset! Spirer og gror - så gjør vi mennesker, men vi er heldigere siden vi har en sterkere kraft til å skape vår fremtid... <3

I går, en vakker gjeng på HealingYoga kurset med åpent sinn rundt dette som omhandler energi og healing - selve pranaen i livet <3 Jeg fortalte de hvordan jeg selv ser prana eller livskraften rundt meg selv: Som en milliard små lysvesener som beveger seg seg tett i tett - som en masse med glitrende blink. Dette er Gud. Dette er den livskraften du kan dra nytte av hver eneste gang du puster inn, trekker inn ånd. Ånd er livskraft, på Kinesisk: Chi, Japansk: Reiki....Her i nord bruker vi ofte ånd eller livskraft.

Denne lysmassen er vårt oksygen. Her fyller vi oss, hele kroppen og sinnet kan heles av denne kraften - og det beste er at den er TIL DEG! Ja, det kalles selvhealing.... Du kan heale deg selv, trekke den dit der behovet er. Enegien beveger seg, du kan bevege den dit du vil, husk det. I naturen er denne pranaen enda sterkere - mer kraft til deg - bruk den!


JO MER DU ELSKER DEG SELV JO MER VIL DU HEALES...

Jeg hører akkurat nå på en sang som heter "Miracle of love". Ja, kjærligheten et evig tema - og like viktig som Prana, livskraft...eller...er denne lysmassen ren kjærlighet? Prana er jo KJÆRLIGHET! Gud er jo KJÆRLIGHET! Healing er jo KJÆRLIGHET!!! Og ikke minst: NATUR er kjærlighet.... <3 Og du kan ikke leve uten prana eller kjærlighet....husk å puste...

Gruppene jeg har er fantastiske og jeg blir så glad i de alle! Vi utvikler oss, sammen, men på hvert vårt nivå siden ingen er like - men alle er unike!! Yoga er ikke bare yoga her, jeg brenner for å virkelig hjelpe andre mennesker til å forstå livet på bredere plan, åpne øynene deres så de kan se alt det vakre! Denne uken vet jeg at alle forlot Santi med noen tanker rundt det vi hadde hatt dialog om. Det er min oppgave: Å dytte de litt videre på veien mot healingen og miraklene!

Nei, livet er ikke alltid enkelt, men det er allikevel livet. Du kan velge, alltid,men vær så snill å satse på deg selv. Du har kommet hit for en grunn og vet du hva? Du fortjener å være her!

Jeg fortjener å være her.... 

Jeg fortjener å være her.... 

Jeg fortjener å være her.... 

Vi alle gjør det. Jeg tror at mange føler seg som en byrde for seg selv og andre - for livet og jorden. Jo mer du føler at du fortjener å være her, jo mer stødig står du. Når røttene er dype tåler du også noen vindkast...Jeg må åpne blikket, skape røtter, hente frem håpet og åpne hjerte for kjærlighet og tillit. Vet du ikke at alt blir bra? Du er god nok som du er og husk alltid: Du er elsket.

Jeg er elsket...

Jeg er elsket...

Jeg er elsket...

DU ER DIN EGEN "SPACE OF LOVE" - SKAP DEN!

Å elske seg selv er det aller viktigste og i mine øyne den største oppgaven i livet. Som Osho sier: Når du elsker deg selv vil all kjærlighet utenfor deg selv være en bonus og en luksus :) Ja, vi må nyte oss selv, verdsette oss selv og elske oss selv som vi ville gjort med andre! Når du er i den dype kontakten med deg selv vil også din utstråling hente de rette mennesker som passer inn i ditt energifelt. Da vil du kun ha mennesker som løfter deg i livet - ingen som trekker deg ned. Joda, sannheten er den eneste riktige vei siden du også skaper sannhet rundt deg - ikke bare inne i deg....Sannhet er kanskje enkelt og si, men for mange vanskelig å leve ut.

Santi er et fellesskap som skal hjelpe mennesker med denne sannheten og bevisstheten rundt livet og den spirituelle forståelsen. Her snakker vi, ler, gråter, deler - ved siden av yoga og indre reiser. Er det ikke vakkert? Fordi, vi trenger likesinnede. Vi trenger de som snakker vårt språk. Da forsvinner den vonde ensomheten. Jeg takker hver eneste dag for de vakre møtene jeg har med vakre og tillitsfulle sjeler. Jeg blir også mer klar over min rolle på jorden og den veien blir bare mer og mer magisk! 

Ja, mange er ensomme, men ensomhet kan bli noe fint også. Å lære å elske seg selv vil hjelpe deg med den vonde ensomheten. Føler du deg annerledes? Da er likesinnede viktig...Når vi tørr å sette ord på våre indre opplevelser, våre møter med ånd og sjel - ja, da er vi plutselig ikke så annerledes allikevel. Fordi..vi hører at andre har liknende opplevelser.

Kjærligheten. Så vondt når den holdes tilbake. Jeg har alltid valgt å være åpen i forhold til mine erfaringer - uten å være et offer. Det er ikke synd på meg. Jeg er glad for alt jeg har opplevd i dette livet, vonde som gode ting. Fordi - det er det som gjør at jeg virkelig kan være tilstede for andre. Uten mine erfaringer ville jeg aldri kunnet forstå dere. Som jeg sier til dere vakre, elsk deg selv først - Det fantastiske som skjer er at den kjærlighten utenfor deg selv blir less important. Fordi du får nok av deg selv!!! Bli glad i kroppen din, ta på deg selv med varsomhet og varme. Vær sensuell med deg selv og du løfter hormoner og kjærligheten til enda høyere nivå! Men, når det er sagt: 

Alle møter med kjærligheten må nytes. Åpne opp for å møte din kjære. Kjenn og føle uten frykt - gå til slutt veien sammen <3

Glem alle triste tanker...legg bort alle bekymringer og husk at du er elsket. Husk også den aller størtse healingkraften skjer når du er tilstede - CREATE YOUR OWN SPACE OF LOVE - uansett hvor du er! Jeg avslutter dagens ord med:

"Sometimes you just need to forget about everything for a while - GO ON AN ADVENTURE. Breath, desire, and love all the way..."!

Kjærlighet fra meg til deg og en vakker helg,

Vilde