Kvinnedagen 8 mars feires med helgekurset:

Santi Woman

"Det handler om å styrke kvinnen, gi henne veiledning og forening med urkraften inne i seg, visdommen som bor der....Shima, Shima..."

Kvinner har gjennom alle tider vært på en naturlig måte i kontakt med visdommen, naturen og den feminine intuisjonen. I denne tiden vi lever i blir kvinnen presset mot det maskuline da det forventes svært mye av henne. Hun skal gjøre alt og må klare alt (!). En kvinne i denne tiden er ofte alene og har mye ansvar. Hun må overleve. Da må en maskulinitet til for å klare alt dette og fort blir det ubalanse. Resultatet er at kvinnen glemmer det som er å være en "Guddommelig Kvinne"!

En kvinne trenger å være fri i sin sjel. Dette betyr at hun får tid til å puste, tid til å danse, le og tid til å lytte til sin indre visdom. Hun trenger tid til å balansere alle deler av henne, alle sidene, alle nivåer og alle overganger. Det handler da om kropp, sinn og sjel.

Santi Woman vil gi kvinner en mulighet til å søke sammen for å hente kontakten med sin urkraft. Her vil jeg gi kvinner foredrag i det å være moderne kvinne i denne tiden kontra det å være en urkvinne. Det vi næres med HealingYoga, meditasjoner og ritualer som renser ut ubalanser og som samtidig løfter! Igjen vil det hjelpe oss å forstå det magiske ved å være kvinne samtidig som vi erkjenner vår kraft og intuisjon.


Stikkord for helgen: Kvinne i ur og nåtid, tantrisk bevegelse, yoga, pust, kropp, seksualitet, sykluser og overganger i livet, natur, balanse, sjamanistiske ritualer, kreativitet, sirkelarbeid

Tidspunkt: Helgen 9 og 10 mars 2019, kl. 10-16 begge dager

Sted: Santi HealingYoga - Nedre Storgate 29, Drammen

Pris begge dager: Kr 1850,-

Påmelding med frist 6 mars: vilde.lassem@gmail.com / 932 48 869

Jeg håper mange kvinner finner veien denne helgen, dette blir transformerende vakkert!

Lys & Kjærlighet,

VV