Kundeanbefalinger:

"Du har skapt en veldig deilig plass / rom på Santi Yoga. Jeg trenger å strekke, tøye, puste i et slikt miljø. Kjenner at det gjør meg godt. Det er grunnen til hvorfor jeg har meldt meg inn hos deg. Jeg har allerede en meditasjons praksis, men kroppen min trenger dette. I tillegg er det er en veldig bra energi i rommet under timene dine. Takk for det gjør for å skape et fysisk sunt og åndelig miljø i Drammen."

Cassie Moberg

"Jeg har holdt på med yoga i 1 år hos Santi Yoga og trives veldig godt. Jeg opplever at tilbudene er gode og dekker absolutt mitt behov for variasjon av yogatrening. Gruppene er forholdsvis små, det gamle huset har en nydelig atmosfære og Vilde sin måte å lede Yogaen på gir meg ro, fokus på pusten, mykhet i kroppen ,konsentrasjon, styrke og glede . Jeg syns hun er god til å se og følge opp hver enkelt og jeg vil absolutt anbefale Santi Yoga for alle som vil unne seg noen gode yogatimer. Det er verdt å prøve!"

Solveig Ask

"Jeg har nå praktisert yoga hos Santi et års tid og trives veldig godt i et harmonisk lokale som man alltid føler seg trygg og velkommen i. Yoga i mindre grupper her er absolutt å anbefale, hvor alle blir sett og får god oppfølging og veiledning. Vilde er en yogalærer som virkelig har gitt meg inspirasjon og motivasjon til å utvikle meg på flere plan, både innen yoga og som menneske Hun gir så mye av seg selv og av sin kunnskap. Veldig positivt at vi kan booke oss inn selv i et eget bookingsystem og velge i mange forskjellige timer. Jeg synes det er kjempespennende å prøve ulike timer som varierer mellom yoga og meditasjon. Helt magisk å kjenne på og oppleve utvikling og føler en sånn ro i kropp og sjel etter timene. Vilde er så tydelig, rolig og utstråler så mye positiv energi!"

Mona Nielsen