Noen tilbakemeldinger!

"For meg er Santi ett sted for ro og healing. Ett sted hvor jeg pleier kropp og sjel. Ett kraftfullt sted hvor magi skjer.Tusen takk til Vilde som med sin visdom og kjærlighet tar imot oss uke etter uke,år etter år. " 

Lise Håkonsen

Kursdeltaker

"Jeg opplever Santi yoga som et behagelig sted å være hvor jeg finner roen med det samme jeg går inn døren. Vilde er svært imøtekommende, åpen og formidler kunnskapen sin på en enkel måte. Hun ser alle, og viser stor interesse ovenfor hver enkelt. Øvelsene vi gjør under yogatimene gjør godt og med Vilde's gode formidlingsevne er øvelsene lette å forstå og gjennomføre. Begynte på Santi yoga i vinter og kommer til å fortsette fremover også".

Maria Elise Monsen

Kursdeltaker

"Santi Yoga er stedet der man finner ro og balanse, tilstedeværelse og velbehag. Vilde møter deg med åpent sinn og øyne og ser hver og en på sin måte. Hun bryr seg, gir gode råd og gir tillitt. Hun er kunnskapsrik på mange måter og hun deler gjerne dette. Også av sine egne erfaringer gjennom livet. Det er hjerterom og hun har stor omsorg for alle.

Timene til Vilde er rolig og balanserte. Hun veileder igjennom timen med stor sikkerhet, glede og ikke minst energi. Hun bruker mantraer, toning og vibrasjoner. Guidet avspenning, trommereise, syngeboller eller bruk av andre instrumenter brukes også. Om man er stresset og føler ubehag når man kommer til Vilde så går man alltid ut med ro og balanse og man føler seg som et nytt og bedre menneske.

Santi Yoga er et harmonisk sted som jeg anbefaler alle å prøve. Man får rett og slett det lille ekstra og man føler seg alltid velkommen".

Mvh Tone Østby

Kursdeltaker

"Tusen takk kjære vakre Vilde for to nydelige yogakurs chakra-og healingyoga. Takk for at du har gitt meg en dypere forståelse av yoga, en helhetlig tanke om meg selv i bevegelse, energi og kraft. Tusen takk for kjærligheten du viser og som gir meg inspirasjon i hverdagen. Jeg gleder meg til å fortsette min yogareise sammen med deg"🌸

Jeanette Hekleberg

Santi kursdeltaker

Jeg ble kjent med Vilde og Santi Yoga for ca tre år siden. I løpet av disse årene har jeg lært mye om meg selv og om hvordan yoga påvirker både kropp og sinn. Vilde er en dyktig lærer/instruktør og hun formidler sitt budskap på en fin og lettoppfattelig måte. Man får en følelse av ro og harmoni hos Santi, og du kjenner at Vilde ønsker at alle skal ha det godt. Jeg anbefaler Santi på det varmeste ♥️🙏🌟 

Ingeborg Aune

Kursdeltaker

Jeg startet hos Vilde og Santi Healing Yoga for 1 år siden. Med sommerfugler i magen og en stiv kropp som ikke var på lag. Alltid på bakerste plass da jeg var veldig ny og skjør. Det var starten på en reise for meg som jeg ikke vet hvor tar meg❤️ ,men jeg vet jeg vil reise videre forankret i Santi Healing Yoga under trygg og kjærlig veiledning fra en unik og dyktig instruktør .

Vilde er fantastisk. Jeg elsker hvert minutt vi deler i studioet. Sakte men sikkert startet min healing prosess som var sårt tiltrengt, og jeg er dypt takknemlig for at jeg får en del av lyset som deles her❤️ Her blir stein til diamanter 💎 Dette må oppleves!

Mette Aarkvisla

Kursdeltaker

"Å delta på dine timer er å gi næring til både kropp og sjel. Jeg merket straks den gode energien og stemningen som er i rommet ditt. Gode øvelser og ny energi - er noe av det man får hos deg - anbefales til alle"!

Hanne Paulsen

Kursdeltaker