Priser yoga:


Om du ønsker å prøve yogaen her kan du det! Prøvetime på en av drop-in yoga timene er gratis. 

Yogakurs 8, 6 eller 4 uker 

Se egen link med kursoversikt!

1600/1300/900 NOK

Drop-in yoga per gang (om ikke du har klippekort)

Se her egen link med timeplan for drop-in dager! Gjelder ikke kurs

200 NOK

Privat yogatime 90/60 min.

850/650 NOK


Ønsker du min hjelp? Innslag til arrangementer, privat/bedrift?


Om det er yoga, dybdeavspenning, foredrag, healingsirkler, spirituell veiledning, trommereiser, bålseremonier/tromming, kreativitet, fridans m.m. Ta kontakt med meg for en prat om det du søker og tilbudene! Jeg kan sette sammen opplegg som passer perfekt for dere -  beveger meg rundt der det trengs! Hører gjerne fra deg :)

---

Gavekort selges også innen privat yogatime/kurs


-