Det er nå onsdag rett over nymåne - det betyr en ny fase med nye muligheter. Jeg benytter denne dagen til å sette meg godt i stolen for å dele noen tanker rundt denne vakre tiden vi er i, med farger, blomster, syngende fugler - verdens skjønneste maleri er nå rundt oss - og levende!!!

Det er tirsdag - hadde egentlig ikke satt av tid til indre arbeid og skriving, men det trenger seg gjennom. Det er som den stemmen som sier "Vilde, du må dele disse tankene og følelsene, spre dine erfaringer og opplevelser!" -Ikke vær redd...., nei jeg kan aldri tillate meg å være redd. Jeg er kommet forbi mesteparten av frykten min,...

Det er tidlig morgen og Skjærtorsdag. Takknemlig velger jeg å skrive og kjenner det er uvant, nesten litt som første gang jeg begynte å dele mine historier. Det er en stund siden sist, men jeg vet at alt har en dypere mening. Det er en mening med denne tause tiden jeg har vært gjennom. En taus tid betyr indre arbeid....