Balanserende & energigivende kurs på starten av det nye året!


 • For bestilling av kurs gå til kontakt og videre kan du sende inn via skjema eller mailadresse. Du vil få tilbake en bekreftelse av bestilling og annen informasjon
 • Ved bestilling av 2 kurs får du 15 % rabatt på det ene kurset!
 • Avbestilling av kurs må skje senest 3 virkedager før kursoppstart

Oversikt over de neste kursdatoer:

 • Torsdag 3 januar t.o.m. 7 feb: Yoga & Selvhealing - Pågår
 • Tirsdag 8 januar t.o.m 12 februar: Yoga & Chakrahjulene - Pågår
 • Torsdag 14 februar t.o.m. 21 mars: Yoga & Kreativitet - Påmeldinger startet
 • Tirsdag 19 februar: Yoga & Livsstil - Supert kurs for nybegynnere! Påmeldinger startet


Torsdag 3  januar t.o.m. 7 feb: 

Yoga & Selvhealing

Et herlig og varmt kurs over 6 uker i trygge omgivelser og lukket gruppe.. Å være glad i seg selv er noe vi alle kan bli bedre til! Å arbeide med egen helse betyr at du gir deg selv fullmakt til og ta ansvar for din egen helsetilstand. Det er dette som virkelig vil hjelpe deg til å gjøre forandringer i livet ditt.

Vi lever i en tid hvor stresset øker og kravene blir større og større. Ingen enkel tid siden menneskene har en tendens til å skyve seg selv unna. Kjenner du deg igjen her? Føler du at du har mistet deg selv og troen på deg selv? Stiller du deg spørsmål om hvorfor du har lite energi? Ønsker du forandringer, men vet ikke helt hvordan du skal bryte mønsteret ditt? Da kan dette kurset hjelpe deg, en vareopptelling er alltid lurt med jevne mellomrom!

Stikkord: Myk yoga med variasjon innen hatha, yin og kundalini, guidede øvelser/meditasjoner, vurdering, aksept, forandring, selvhealing av kropp, sinn, tanker og følelser, målsetting, trommereiser, urkraft

 • Oppstart: Torsdag fra 3/1 -19 kl. 18.30-20.00. Kurset varer 6 uker. Siste kveld er 7/2
 • Nivå: Alle (også nybegynnere)
 • Pris: Kr 1400,-

Tirsdag 8 januar t.o.m 12 februar:

Yoga & Chakrahjulene

Ønsker du dypere forståelse innen chakrasystemet? 

Gjennom 6 uker vil vi her jobbe oss gjennom alle de syv hovedchakraene. Et "chakra" er hjul med energi som ligger i den eteriske kroppen vår som igjen har forbindelese med tanke, følelse, fysisk kropp - og ånd & sjel. For hver samling bruker vi tid til å forstå, fornemme og bruker yoga med meditasjon for å rense og fylle på chakraet. Teknikker du går gjennom på kurset vil du fint kunne ta med deg videre i livet!

Stikkord: Forstå samarbeid kropp, følelse og tanke, energikropper, chakrasystemet, rense chakraer samt fylle på energi, myke yogabevegelser, pust, meditasjoner

 • Oppstart: Tirsdag 8 januar kl. 18.30-20.30. Merk! Det er 2 timers samlinger pga mye innhold. Siste samling er 12/2
 • Nivå: For alle
 • Pris: Kr 1500,-

Torsdag 14 februar t.o.m. 21 mars

Yoga & Kreativitet! 

Dette er et 6 ukers kurs som omhandler vår feminine (yin) energi som menneske. En herlig oppbygging ved hjelp av yoga, bevegelse, meditasjoner og mantraer. Å balansere vår yin åpner opp for healing, kreativitet og er sterkt beroligende. Det vil også være noe teori i timene.

Vi trenger å drømme igjen, kjenne på følelser, være kreative, flyte med livet og ikke i mot. Under disse timene vil du føle velvære og ro i alt du gjør ved siden av at vi dyrker vår kreative nerve! Her kan du nå komme i kontakt med dine dypeste følelser og samtidig gir du den fysiske kroppen kjærlighet og godhet ved hjelp av balanserende yogaøvelser. Øvelser er varierte og yin baserte, og passer for alle, mann som kvinne :)

Merk! Det blir en avsluttende kreativ kveld på Atelier i Drammen med oppbygging av frimaling på lerret.

 • Oppstart: Torsdager fra 14/2 kl. 18.30 - 20.00. Kurset varer i 6 uker, siste kurskveld er 21/3
 • Pris: Kr. 1400,- (ekstra avgift på kr. 250 siste samling/frimaling/lerret)
 • Nivå: alle

Tirsdag 19 februar

Yoga & livsstil 

Supert kurs for nybegynnere!

Dette 6 ukers kurset er for deg som liker en "klassisk yogatime" og omhandler yogastilen Hatha, og temaer innen en ren livsstil. 

Yoga er så mye, men her tar vi for oss de grunnleggende Hatha øvelsene og solhilsen som passer for alle som ønsker styrke, smidighet og balanse. Ved siden av vil vi ha tema med små og fornuftige endringer innen kosthold og livsstil. Kurset vil ha en fin oppbygging som vil gi deg en helhetlig følelse av yoga som praksis og som du kan trekke inn i hverdagen og livet!

Som healer vil jeg fokusere på det jeg mener er å leve i sannhet, både fysisk, mentalt og åndelig!

Stikkord: Hatha yoga, solhilsen, pust/pranayama, mantra, kosthold/livsstil - Å leve i sannhet = spennende temaer!

 • Oppstart: Tirsdag 19 februar
 • Pris: Kr. 1400,-
 • Nivå: Alle (nybegynnere)

Yoga & Healing for urkvinnen!

Kommer!

En kvinne trenger å være fri i sin sjel. Dette betyr at hun får tid til å puste, tid til å danse, le og tid til å lytte til sin indre visdom. Hun trenger tid til å balansere alle deler av henne, alle sidene, alle nivåer og alle overganger. Hun skal føle på glede, stolthet og takknemlighet ved å være kvinne, både alene og sammen! Det skal være latter og alvor, hånd i hånd....Etter uker sammen vil du kunne tørre å være urkvinne i ett med den moderne kvinnen - i ett moderne samfunn...

Gjennom dette kurset vil vi jobbe oss gjennom, lag for lag, med øvelser, bevegelser, ritualer, teori, selvhealing og indre reiser. Vi trenger nå i en maskulin verden å hente den feminine siden i oss, se på oss selv som hellig gudinne av naturens kraft og elske den vi er! Gjennom historien kan vi se hvordan vår feminine side har blitt undertrykt og fryktet. I denne moderne tiden er det vanskelig for mange kvinner å være i sin feminine kraft siden vi må være maskulint sterke for å overleve. Det tar fra oss vår kontakt med våre følelser, intuisjon og sårbarhet. Når vår feminine kontakt svekkes blir sykluser og overganger i en kvinnes liv negativt påvirket og lidelser og sykdommer kan oppstå. Vi trenger å forstå det maskuline og feminine samspillet, uten å dømme. Dette kurset vil hjelpe oss å forstå det magiske ved å være kvinne samtidig som vi erkjenner vår kraft og intuisjon.

Stikkord for kurset: Kvinne i ur og nåtid, tantrisk bevegelse, yoga, pust, kropp, seksualitet, sykluser og overganger i livet, natur, balanse, sjamanistiske ritualer, kreativitet, sirkelarbeid

 • Oppstart: Kommer
 • Nivå: Alle kvinner!
 • Pris: Kr. 1400,-

Vil du ha mine kurs der du bor?

Som en yogalærer, healer & spirituell veileder: Jeg reiser til deg med mine kurs ved ønske! Her kan jeg skreddersy etter grupper, ønsker og behov innen variert yoga, mindfulness, meditasjoner, healing, reading, kreativitet, dans og undervisning relatert menneske i utvikling! Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende prat!