De nye yogakursene!

Nye kurs er satt opp og du som var medlem tidligere kan fortsatt praktisere jevnlig yoga her! Jeg har laget nye kurs som jeg håper du liker og som kan hjelpe deg i din utvikling - der hvor du er i livet ditt. Velkommen er alle, tidligere medlemmer og kursdeltakere, gammel som ny ;) Husk å se hele siden nedover da kursene er mange!


Merk! Åpen kveld for alle onsdager f.o.m. 10 oktober!

Se nederst på denne siden for mer informasjon.

Kurs mandager 8 oktober: 

Hatha Yoga & Livsstil - påmeldinger startet!

Dette 6 ukers kurset omhandler den klassiske formen for yoga , Hatha, og temaer innen en ren livsstil. 

Yoga er så mye, men her tar vi for oss de grunnleggende Hatha øvelsene og solhilsen som passer for alle som ønsker styrke, smidighet og balanse. Ved siden av vil vi ha tema med små og fornuftige endringer innen kosthold og livsstil. Kurset vil ha en fin oppbygging som vil gi deg en helhetlig følelse av yoga som praksis og som du kan trekke inn i hverdagen og livet!

Som healer vil jeg fokusere på det jeg mener er å leve i sannhet, både fysisk, mentalt og åndelig!

Stikkord: Hatha yoga, solhilsen, pust/pranayama, mantra, kosthold/livsstil - Å leve i sannhet = spennende temaer!

Oppstart: Mandager fra 8 oktober kl. 18.30-20.00. Kurset varer i 6 uker hvor siste kveld er 12 november.

Pris: Kr. 1300,-

Nivå: Alle (også nybegynnere)

Kurs tirsdager 9 oktober: 

Yoga Divine (Yin) - påmeldinger startet!

Dette er et 6 ukers kurs som omhandler vår feminine energi som menneske. En herlig oppbygging ved hjelp av yoga, bevegelse, meditasjoner og mantraer. Å balansere vår yin åpner opp for healing og renselse og er sterkt beroligende. Det vil også være noe teori i timene.

Vi trenger å drømme, kjenne på følelser, flyte med livet og ikke i mot. Under disse timene vil du føle velvære og ro i alt du gjør. Her kan du nå komme i kontakt med det dype i deg, dine dypeste følelser og samtidig gir du den fysiske kroppen kjærlighet og godhet. Øvelser er varierte og yin baserte, og passer for alle.

Stikkord: Feminin, intuisjon, drømmer, gudinnekraft, krativitet, yin, dyp uttøying, flyt, indre fred og ro

Oppstart: Tirsdager fra 9/10 kl. 19.00 - 20.30. Kurset varer i 6 uker, siste kurskveld er 13/11

Pris: Kr. 1300,-

Nivå: alle

Kurs torsdager 11 oktober: 

Yoga & Selvhealing - få plasser ledig!

Et herlig og varmt kurs over 4 uker i trygge omgivelser og lukket gruppe.. Å være glad i seg selv er noe vi alle kan bli bedre til! Å arbeide med egen helse betyr at du gir deg selv fullmakt til og ta ansvar for din egen helsetilstand. Det er dette som virkelig vil hjelpe deg til å gjøre forandringer i livet ditt.

Vi lever i en tid hvor stresset øker og kravene blir større og større. Ingen enkel tid siden menneskene har en tendens til å skyve seg selv unna. Kjenner du deg igjen her? Føler du at du har mistet deg selv og troen på deg selv? Stiller du deg spørsmål om hvorfor du har lite energi? Hva er ditt potensialet og får du brukt det? Ønsker du forandringer, men vet ikke helt hvordan du skal bryte mønsteret ditt? Da kan dette kurset hjelpe deg, en vareopptelling er alltid lurt med jevne mellomrom!

Vi må tørre å se sannheten....Vi kjenner til tider på mange forskjellige type "vondter og lidelser", men ofte er dette lidelser som kan fjernes ved at vi gjør forandringer i vår tilværelse og i våre liv. Små fysiske plager, lite energi, tungsinn, depresjoner, følelse av stagnasjon i livet, uro og ikke minst: savnet etter seg selv....Alt dette kan fjernes om vi er ærlige med oss selv og finner mot til å fjerne det som påvirker negativt. Eller om ikke fjerne det, ihvertfall forandre det ;)

Stikkord: Myk yoga med variasjon innen hatha, yin og kundalini, guidede øvelser/meditasjoner, vurdering, aksept, forandring, selvhealing av kropp, sinn, tanker og følelser, målsetting, trommereiser, kraft

Oppstart: Torsdager fra 11 oktober kl. 19.00-20.30. Kurset varer  4 uker. Siste kveld er 1 november.

Pris: Kr 900,-

Nivå: Alle (også nybegynnere)


Helgekurs kommer: Santi Woman: Urkvinne i moderne tid!

Et nytt konsept som er laget for mitt sjamanhjerte, min indre stemme og mine guider fra åndeverden! Planlagt i lang tid og nå er det modent for å dele videre til kvinner i alle aldre. La oss hente urkvinnen i oss!

Gjennom denne helgen vil vi jobbe oss gjennom, lag for lag, med øvelser, bevegelser, ritualer, teori, selvhealing og indre reiser. Vi trenger nå i en maskulin verden å hente den feminine siden i oss, se på oss selv som hellig gudinne av naturens kraft og elske den vi er! Gjennom historien kan vi se hvordan vår feminine yin side har blitt undertrykt og fryktet. I denne moderne tiden er det vanskelig for mange kvinner å være i sin feminine kraft siden vi må være maskulint sterke for å overleve. Det tar fra oss vår kontakt med våre følelser, intuisjon og sårbarhet. Når vår feminine kontakt svekkes blir sykluser og overganger i en kvinnes liv negativt påvirket og lidelser og sykdommer kan oppstå. 

Vi trenger å forstå det maskuline og feminine samspillet, uten å dømme. Dette kurset vil hjelpe oss å forstå det magiske ved å være kvinne samtidig som vi erkjenner vår kraft og intuisjon.

Stikkord: Kvinne i ur og nåtid, tantrisk bevegelse, yoga, pust, kropp, seksualitet, sykluser og overganger i livet, natur,  balanse, sjamanistiske ritualer, kreativitet, sirkelarbeid

Sted, pris og tidspunkt: Kommer

Nytt kurs vil settes opp på sikt

14 august (pågår): Nybegynner Yoga & Pust

Ønsker du å lære grunnleggende yoga & pust? Dette er et 6 ukers kurs som passer for deg som søker ro og balanse samt ønsker bredere forståelse og oppfølging i yoga. Klassisk stil med innslag av verktøy og teknikker som jobber med hele menneske - tanke, følelse og kropp.

Stikkord: myke yogabevegelser, pust/teknikk, dybdeavspenning, om yoga som livsstil

Oppstart: Tirsdag 14 august kl.19.00-20.30.

Nivå: Nybegynner eller de som også ønsker repetisjon ;)

Varighet: 6 uker

Pris: 1300,-

Nytt kurs vil settes opp på sikt

16 august (pågår)

Yoga & Chakrahjulene

Gjennom 8 uker vil vi her jobbe oss gjennom alle de syv hovedchakraene. Et "chakra" er hjul med energi som ligger i den eteriske kroppen vår som igjen har forbindelese med tanke, følelse, fysisk kropp - og ånd & sjel. For hver samling bruker vi tid til å forstå, fornemme og bruker yoga med meditasjon for å rense og fylle på chakraet. Vi tar for oss ett og ett energihjul som gir kroppen ro til å integrere healingen og energiarbeidet vi utfører. Når vi er gjennom hele chakrasystemet vil du sitte igjen med følelse av god energi, harmoni og en dypere forståelse av deg selv. Teknikker du går gjennom på kurset vil du fint kunne ta med deg videre i livet!

Stikkord: Forstå samarbeid kropp, følelse og tanke, energikropper, chakrasystemet, rense chakraer samt fylle på energi, myke yogabevegelser, pust, meditasjoner

Oppstart: Torsdag 16 august kl. 19.15-20.45

Nivå: For alle

Varighet: 8 uker

Pris: 1600,-

Kommende events:

Event 5/9: Familieyoga

Velkommen til Familieyoga-stund! En herlig kombinasjon av yoga, lek og hvile ♥

Yoga er for alle, enten man er barn, ung eller voksen...eller godt voksen! Fordelene vi henter fra yogaen som indre fred, riktig styrke og balanse samt læren av pust er nødvendig for oss alle, spesielt i en krevende tid som vi lever i. Vi trenger verktøy vi kan trekke frem når det gjelder! Om det er i barnehage eller på skolen, for den voksne i jobb. Disse timene blir en positiv opplevelse for alle!

Når?

Disse enkelttimene er satt opp :

Onsdag 5/9: Kl.17.30-18.30

Onsdag 19/9: Kl.17.30-18.30

Alder? 

Barn fra skolealder og oppover i følge med en eller begge foreldre.

Ta med: Matter og drikkeflasker - Behagelig tøy som det er lett å bevege seg i!

Inngang per familie: Kr. 350,-

Betales med Vipps innen oppstart på tlfnr. 93248869

Påmelding til vilde.lassem@gmail.com / 93248869.

Fb arrangement: https://www.facebook.com/events/1847028652049229/

Event 26/9: Yoga & Healingkveld

Velkommen til en kveld med massevis av herlig YOGA og en sirkel full av HEALINGLYS :) Vi møtes med åpent hjerte & sinn - gode samtaler og delinger, ved siden av planlagt tema. Om du ikke har vært hos Santi tidligere vil dette være en fin mulighet til og bli kjent med stedet og tilbudene som er her!

Denne kvelden passer for alle som er opptatt av yoga og healing og som også ønsker å møte likesinnede. Å komme sammen hjelper oss til å utvikle oss enda mer <3 Noe innhold av kvelden blir:

*Holistisk myk yoga (hjertesekvens) m/ dybdeavspenning (passer for alle): Både praksis og forklaring
*Healingenergien: I sirkel
*Fjernhealing for en jordklode i lys
*Orakelkort

Du må ha med deg egen yogamatte. Her er puter, pledd og deilige øyemasker! Det serveres urtete <3

Inngang kr 200,-
Onsdag 26 september kl. 19.00. Vi avslutter ca 20.45.
Send påmelding til 93248869 eller vilde.lassem@gmail.com.
Håper jeg ser mange her, døren er åpen!

Fb arrangement: https://www.facebook.com/events/725693387762158/

Event 1/10: 

Kundalini Meditasjon

La oss aktivere den feminine energien og hente kreativitet & kraft igjen! Kundalini meditasjon er en DYNAMISK meditasjons-teknikk og mange føler de får bedre utbytte her enn av den klassiske meditasjonen. En følelse av lettelse og glede kommer til oss når vi slipper mye indre spenninger og samtidig får god kontakt med kroppen vår! Den gir god anledning til å kvitte seg med stress, finne indre ro og fornye energi og overskudd. Livskraft kjennes med hele kropp og sjel etter denne kvelden ♥

Osho har skapt en rekke serier med aktive meditasjons-teknikker spesialdesignet for det moderne, rastløse mennesket. Det vil bli nøye gjennomgang og introduksjon av meditasjonen først. Ingen forkunnskaper trengs! Bruk lette klær som det er behagelig å bevege seg i.

Inngang kr. 200,- Mandag 1/10 kl. 20.30-21.30

Fb arrangement: 

https://www.facebook.com/events/2300972759920113/

Nytt! Åpen onsdag hver uke!

Gjennom denne høsten er det åpen YOGAKVELD for alle hver onsdag f.o.m. 10 oktober kl. 19.00-20.30! Her vil du kunne oppleve yoga med variasjon samt meditasjon/Yoga Nidra. Timene vil oppleves som en harmonisk blanding av styrke, balanse og smidighet og passer alle nivåer. En fin mulighet til de som ønsker mer yoga ved siden av kurs :)

Drop-in pris kr. 200,- For kursdeltakere 100,- Ingen påmelding, bare møt opp! Ta med egen matte.