Velkommen til kurs! 

Nyhet! Vil du ha mine kurs til deg?

 • Som en yogalærer, healer & spirituell veileder: Jeg reiser til deg med mine kurs ved ønske! Her kan jeg skreddersy etter grupper, ønsker og behov innen yoga, mindfulness, meditasjoner, healing, reading, kreativitet, dans og undervisning relatert menneske i utvikling! En dag, noen timer eller også en helg. Innen bedrift, vennegjeng, feiringer eller markeringer. Et friskt pust hvor deltakere får teknikker som hjelper de å mestre livet med ekte balanse & livsglede! Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende prat!

 • For bestilling av kurs gå til kontakt og videre kan du sende inn via skjema eller mailadresse. Du vil få tilbake en bekreftelse av bestilling og annen informasjon. Husk også: 
 • Det er mange kurs så du må få med deg hele siden nedover :))
 • Ved tapte timer på kurset ditt vil du kunne ta igjen på en av de andre kursene eller en av drop-in timene!
 • Ved bestilling av 2 kurs får du 15 % rabatt på det ene kurset!
 • Avbestilling av kurs må skje senest 3 virkedager før kursoppstart.
 • Om du ønsker mer praksis ved siden av yogakurs kan du benytte klippekort

De siste kursene - avsluttende før jul:

Bli med på varme & healende yogatimer gjennom den kjølige årstiden <3 Påmeldinger startet! 

Yoga body, mind & spirit

 4 uker - Oppstart 19/11: Om du er en av de som er "åndelige søkende" ved siden av at du elsker yoga, da vil disse ukene passe deg!

Det finnes mange veier å trene opp og utvikle åndelig bevissthet på ved siden av myk yoga! Jeg velger på dette kurset å trekke frem verktøy som jeg tidligere har sett god effekt av fra andre deltakere. Her vil du finne varierte innslag med lyd utenfor deg selv i form av ur-instrumenter, indre lyd, mantraer, meditasjoner som stille og dynamiske, trommereiser, yoga nidra m.m. Yogaen vil bygges opp som en serie og vil være holistisk rettet. Et kurs som vil gi deg indre ro og en kropp, sinn og sjel i balanse!

 • Oppstart: Mandag 19 november kl. 19.15-20.45. Siste samling er 10/12
 • For hvem? De som søker en større åndelig bevissthet samt indre ro og stabilitet. Nivå er for alle.
 • Pris: 900,-

Yoga Divine med frimaling

4 uker - Oppstart 20/11: Yoga Divine handler om den feminine og guddommelige kraften og energien vi alle er mottakelig overfor. Den bor i oss alle, men er i en stressende tid ofte undertrykt av usunt ego og usunn kontroll. 

Disse ukene vil vi jobbe med yoga/ORGANISKE øvelser, meditasjoner, jord, vann, trommer og healing for å aktivere samt utfolde oss ved hjelp av yoga og annen bevegelse. Det vil også være innslag av kreativitet for de som ønsker (fri maling på lerret).

 • For hvem? Alle, mann/ kvinne!
 • SUPER for de som allerede har vært på det første Divine kurset da dette vil jobbe annerledes og du vil være enda mer moden og mottakelig.
 • Oppstart: Tirsdag 20 november kl. 19.15-20.45 Siste samling 11/12.
 • Pris: 900,- Om du ønsker fri-maling på lerret må du gi beskjed til meg ved påmelding. Det blir da ekstra avgift på 250,-

Velkommen til nye kurs i Januar 2019!


Torsdag 3  januar t.o.m. 7 feb: 

Yoga & Selvhealing

Et herlig og varmt kurs over 6 uker i trygge omgivelser og lukket gruppe.. Å være glad i seg selv er noe vi alle kan bli bedre til! Å arbeide med egen helse betyr at du gir deg selv fullmakt til og ta ansvar for din egen helsetilstand. Det er dette som virkelig vil hjelpe deg til å gjøre forandringer i livet ditt.

Vi lever i en tid hvor stresset øker og kravene blir større og større. Ingen enkel tid siden menneskene har en tendens til å skyve seg selv unna. Kjenner du deg igjen her? Føler du at du har mistet deg selv og troen på deg selv? Stiller du deg spørsmål om hvorfor du har lite energi? Ønsker du forandringer, men vet ikke helt hvordan du skal bryte mønsteret ditt? Da kan dette kurset hjelpe deg, en vareopptelling er alltid lurt med jevne mellomrom!

Stikkord: Myk yoga med variasjon innen hatha, yin og kundalini, guidede øvelser/meditasjoner, vurdering, aksept, forandring, selvhealing av kropp, sinn, tanker og følelser, målsetting, trommereiser, kraft

Oppstart: Torsdag fra 3/1 -19 kl. 18.30-20.00. Kurset varer 6 uker. Siste kveld er 7/2

Pris: Kr 1400,-

Nivå: Alle (også nybegynnere)

Tirsdag 8 januar t.o.m 12 februar:

Yoga & Chakrahjulene

Gjennom 6 uker vil vi her jobbe oss gjennom alle de syv hovedchakraene! Et "chakra" er hjul med energi som ligger i den eteriske kroppen vår som igjen har forbindelese med tanke, følelse, fysisk kropp - og ånd & sjel. For hver samling bruker vi tid til å forstå, fornemme og bruker yoga med meditasjon for å rense og fylle på chakraet. Teknikker du går gjennom på kurset vil du fint kunne ta med deg videre i livet!

Stikkord: Forstå samarbeid kropp, følelse og tanke, energikropper, chakrasystemet, rense chakraer samt fylle på energi, myke yogabevegelser, pust, meditasjoner

 • Oppstart: Tirsdag 8 januar kl. 18.30-20.30. Merk! Det er 2 timers samlinger pga mye innhold. Siste samling er 12/2
 • Nivå: For alle
 • Pris: Kr 1500,-

 9 januar t.o.m 13 februar: 

Yoga & Healing for urkvinnen!

En kvinne trenger å være fri i sin sjel. Dette betyr at hun får tid til å puste, tid til å danse, le og tid til å lytte til sin indre visdom. Hun trenger tid til å balansere alle deler av henne, alle sidene, alle nivåer og alle overganger. Hun skal føle på glede, stolthet og takknemlighet ved å være kvinne, både alene og sammen! Det skal være latter og alvor, hånd i hånd....Etter uker sammen vil du kunne tørre å være urkvinne i ett med den moderne kvinnen - i ett moderne samfunn...

Gjennom dette kurset vil vi jobbe oss gjennom, lag for lag, med øvelser, bevegelser, ritualer, teori, selvhealing og indre reiser. Vi trenger nå i en maskulin verden å hente den feminine siden i oss, se på oss selv som hellig gudinne av naturens kraft og elske den vi er! Gjennom historien kan vi se hvordan vår feminine side har blitt undertrykt og fryktet. I denne moderne tiden er det vanskelig for mange kvinner å være i sin feminine kraft siden vi må være maskulint sterke for å overleve. Det tar fra oss vår kontakt med våre følelser, intuisjon og sårbarhet. Når vår feminine kontakt svekkes blir sykluser og overganger i en kvinnes liv negativt påvirket og lidelser og sykdommer kan oppstå. Vi trenger å forstå det maskuline og feminine samspillet, uten å dømme. Dette kurset vil hjelpe oss å forstå det magiske ved å være kvinne samtidig som vi erkjenner vår kraft og intuisjon.

Stikkord for kurset: Kvinne i ur og nåtid, tantrisk bevegelse, yoga, pust, kropp, seksualitet, sykluser og overganger i livet, natur, balanse, sjamanistiske ritualer, kreativitet, sirkelarbeid

 • Oppstart: Onsdag 9 jan. kl. 18.30-20.00. Sisyte samling er 13/2
 • Nivå: Alle kvinner!
 • Pris: Kr. 1400,-

Velkommen til kurs i februar!


14 februar t.o.m. 21 mars

Yoga Divine

Dette er et 6 ukers kurs som omhandler vår feminine energi som menneske. En herlig oppbygging ved hjelp av yoga, bevegelse, meditasjoner og mantraer. Å balansere vår yin åpner opp for healing og renselse og er sterkt beroligende. Det vil også være noe teori i timene.

Vi trenger å drømme, kjenne på følelser, flyte med livet og ikke i mot. Under disse timene vil du føle velvære og ro i alt du gjør. Her kan du nå komme i kontakt med det dype i deg, dine dypeste følelser og samtidig gir du den fysiske kroppen kjærlighet og godhet. Øvelser er varierte og yin baserte, og passer for alle.

Stikkord: Feminin, intuisjon, drømmer, gudinnekraft, krativitet, yin, dyp uttøying, flyt, indre fred og ro

 • Oppstart: Torsdager fra 14/2 kl. 18.30 - 20.00. Kurset varer i 6 uker, siste kurskveld er 21/3
 • Pris: Kr. 1400,-
 • Nivå: alle

Dato kommer 

Yoga & Livsstil

Dette 6 ukers kurset er for deg som liker en "klassisk yogatime" og omhandler yogastilen Hatha, og temaer innen en ren livsstil. 

Yoga er så mye, men her tar vi for oss de grunnleggende Hatha øvelsene og solhilsen som passer for alle som ønsker styrke, smidighet og balanse. Ved siden av vil vi ha tema med små og fornuftige endringer innen kosthold og livsstil. Kurset vil ha en fin oppbygging som vil gi deg en helhetlig følelse av yoga som praksis og som du kan trekke inn i hverdagen og livet!

Som healer vil jeg fokusere på det jeg mener er å leve i sannhet, både fysisk, mentalt og åndelig!

Stikkord: Hatha yoga, solhilsen, pust/pranayama, mantra, kosthold/livsstil - Å leve i sannhet = spennende temaer!

 • Oppstart: Dato kommer
 • Pris: Kr. 1400,-
 • Nivå: Alle (også nybegynnere)