Velkommen!

  • Alle healing behandlinger og velvære tilbud finner sted på VIVO Klinikken i Drammen. Vakre lokaler og harmonisk miljø - her kan du nyte! <3 Se kart nederst på denne siden!
  • All bestilling av mine timer kan enkelt gjøres her: https://vivoklinikken.no/timebestilling/
  • Om du ønsker å ringe kan dette gjøres på 932 48 869 / Vivo: Telefon: 472 68 473
  • Merk! Jeg reiser også hjem til deg med healingtilbudene om du har vanskeligheter med og komme hit!  

Noen av tilbudene er:


Healing & Spirituell Veiledning:

En kombinasjon av healing på benk, trommereise og samtale/veiledning. Som sjamanhealer benytter jeg rasler, trommer, chanting m.m. for å hjelpe deg inn i en dypere tilstand som gir deg ro. Videre kan du slappe av i ett med healingenergien og kraften. Igjen vil du føle mer balanse, styrke og glede i livet ditt! 


Healingmassasje: 

Healingmassasje er kombinert massasje og healing. Her er en hel time med velvære og avslapning hvor jeg jobber med energibanene dine, hjelper deg med å frigjøre stress og spenninger fysisk, mentalt og åndelig. Her benyttes eteriske oljer under massasjen som hjelper deg med å slappe av ved siden av syngeboller og trommer som gir de riktige vibrasjoner for din indre rytme....


Samtale/Intuitiv veiledning:


Noen ganger gjør det godt og ha noen å snakke med, og bli møtt av noen som kan se deg og høre deg. Å uttrykke følelser betyr så mye på veien mot helhet og balanse. Å sette ord på det som foregår inne i deg og videre få veiledning og støtte på veien. Hit kommer mange for å snakke, barn, unge og godt voksne. De alle føler de blir sett for den de virkelig er og føler letthet når de går ut av døren. Det trenger ikke alltid være en spirituell samtale, det kan være det du ønsker det skal være. Videre jobber min intuisjon og guidene rundt med gode råd for den vakre sjelen du er! 

Ansiktsbehandling «med det lille ekstra»!

Under denne klassiske ansiktsbehandlingen, med deilige og naturlige produkter, vil du siste delen av behandlingen bli guidet gjennom en dybdeavspenning i ett med deilige toner, tromming og rytmer. Her vil du oppnå dypere kontakt med deg selv, ditt indre, og på den måten gjenvinne mer balanse! Røkelse benyttes for de som ønsker.

o Passer alle!


Litt annet på menyen:

  • Klassisk ansiktsbehandling
  • Klassisk kroppsmassasje
  • Rygg/nakke massasje
  • Farge/forming av bryn - farge vipper
  • Voksbehandlinger

For priser se her:

Kart VIVO Klinikken: