Som healer kan jeg aldri love helbredelse. Det jeg ser er at healing ved siden annen type nødvendig medisin, har en positiv og oppløftende innvirkning på mennesket. Noen velger kun healing for seg, men dette avhenger av vedkommendes helse og tro. Ordet healing betyr " å gjøre hel ". Under healingen kan blokkeringer fjernes slik at livsenergien får strømme fritt og kroppen får en mulighet til å helbrede seg selv på en naturlig og skånsom måte. Som sjamanhealer benytter jeg trommer og andre urinstrumenter/verktøy, samt toning/stemmebruk. Under healing kommer du i en dypere kontakt med seg selv både psykisk, fysisk og åndelig, en naturlig vei mot helhet og balanse. Healing kan virke dempende og helende på alle typer plager og symptomer og har gode resultater. I tillegg til at man føler en indre ro kan man få økt energi og livskraft. 


Sjamanhealing & Spirituell veiledning

En kombinasjon av healing, trommereise og veiledning. Som sjamanhealer benytter jeg rasler, trommer, chanting m.m. for å hjelpe deg inn i en dypere tilstand som gir deg ro. Videre kan du slappe av i ett med healingenergien og kraften. Igjen vil du føle mer balanse, styrke og glede i livet ditt! 

Varighet: 75 minutter

Pris: Kr. 1000,-

Timeavtale som ikke er avbestilt senest 24 timer i forveien, må betales i sin helhet.


Reading/ Spirituell veiledning

Dette er en intuitiv veiledning som skjer enten på kontoret eller over telefon. Her arbeider jeg med mitt klarsyn for å hjelpe deg med det du har på hjertet. Det kan handle om at du står fast i livet, at du trenger svar eller bekreftelse. Det kan handle om helse så vel som karriere eller kjærlighet og forhold! Vi alle mennesker kan ha utbytte av å veiledes i en hektisk hverdag siden mange er preget av uro. Når uro er der har vi vanskelig med å se klart. Det gjør da godt med litt hjelp.

En time for deg som søker forandring, er usikker eller trenger et bredere syn på situasjon eller fase i livet!

Varighet: 60 minutter

Merk! Om readingen skjer over telefon må timen betales for i forkant.

Pris: Kr. 900

Timeavtale som ikke er avbestilt senest 24 timer i forveien, må betales i sin helhet.


Healingmassasje

Healingmassasje er kombinert massasje og healing. Her er en hel time med velvære og avslapning hvor jeg jobber med energibanene dine, hjelper deg med å frigjøre stress og spenninger fysisk, mentalt og åndelig. Her benyttes eteriske oljer under massasjen som hjelper deg med å slappe av ved siden av syngeboller og trommer som gir de riktige vibrasjoner for din indre rytme....

Varighet: 60 minutter

Pris: Kr 850,-

Timeavtale som ikke er avbestilt senest 24 timer i forveien, må betales i sin helhet.