Healing er så mye og det gjør alltid godt! Du kommer her i en dypere kontakt med deg selv - både psykisk, fysisk og åndelig, en naturlig vei mot helhet og balanse. Det jeg ser er at ved siden annen type nødvendig behandling eller medisin, har healingen en positiv og oppløftende innvirkning på mennesket. Ordet healing betyr "å gjøre hel". Under healingen kan blokkeringer fjernes slik at livsenergien får strømme fritt og kroppen får en mulighet til å helbrede seg selv på en naturlig og skånsom måte. Som healer er jeg en åpen kanal til en høyere dimensjon hvor energien og veiledningen kommer fra. Ved siden av benytter jeg trommer og andre urinstrumenter/verktøy, samt toning/stemmebruk. Under ser du forskjellige måter å motta min hjelp på:

Merk! Jeg reiser også hjem til deg med healingtilbudene om du har vanskeligheter med og komme hit! 


Healing & Spirituell Veiledning:

En kombinasjon av healing på benk, trommereise og samtale/veiledning. Som sjamanhealer benytter jeg rasler, trommer, chanting m.m. for å hjelpe deg inn i en dypere tilstand som gir deg ro. Videre kan du slappe av i ett med healingenergien og kraften. Igjen vil du føle mer balanse, styrke og glede i livet ditt! 


Healingmassasje: 

Healingmassasje er kombinert massasje og healing. Her er en hel time med velvære og avslapning hvor jeg jobber med energibanene dine, hjelper deg med å frigjøre stress og spenninger fysisk, mentalt og åndelig. Her benyttes eteriske oljer under massasjen som hjelper deg med å slappe av ved siden av syngeboller og trommer som gir de riktige vibrasjoner for din indre rytme....


Samtale/Veiledning:


Noen ganger gjør det godt og ha noen å snakke med, og bli møtt av noen som kan se deg og høre deg. Å uttrykke følelser betyr så mye på veien mot helhet og balanse. Å sette ord på det som foregår inne i deg og videre få veiledning og støtte på veien. Hit kommer mange for å snakke, barn, unge og godt voksne. De alle føler de blir sett for den de virkelig er og føler letthet når de går ut av døren. Det trenger ikke alltid være en spirituell samtale, det kan være det du ønsker det skal være. Videre jobber min intuisjon og guidene rundt med gode råd for den vakre sjelen du er!