ÅPEN HEALINGKVELD

- Sirkel & Dialog -

(Gratis arrangement - del gjerne!)

LA OSS FOKUSERE PÅ HEALING! Denne tiden er det mye fokus på healing og selvutvikling - mye kan bli misforstått og forvirrende til tross for alle muligheter vi har :) Vet du at det hele er ganske så enkelt? Jeg inviterer derfor til åpen "HealingKveld" i mitt hjem - for alle som føler det riktig - og uten kostnad. Intensjonen min er at vi spirituelle trenger å komme sammen. Vi må dele tanker rundt healingenergi - med åpenhet og dialog. Her skal vi ikke dømme, men respektere hverandres syn på universell kraft og energi. Min erfaring sier at ved dialog skjer stor utvikling. Og det kan være fint å lytte til andre for å lære mer rundt ånd og sjel.

Jeg har gjennom mange år undervist i yoga og healing ved Santi i Drammen. Healing er mitt fag, min gave, som jeg brenner mest for siden: Er healing bare healing? Hva er det og hvordan kan den benyttes? Er den for alle? Har alle evnen? Hva med healing i denne tiden? Hva med gamle urmetoder kontra de nye?

Healing er omtalt i media disse dager, selvutvikling også, og det er blitt masseproduksjon av teknikker og verktøy. Nye metoder dukker opp og mange føler seg forvirret i mylder av muligheter. Vel, det trenger ikke være så vanskelig....vi har ALT inne i oss allerede. Hva kan hjelpe oss med å hente det frem??? ;) Dette blir også noe av dialogen.

Det koster ingenting og jeg vil gjerne treffe deg som er åndelig søkende og spørrende. Om du er erfaren eller ei, det spiller ingen rolle. Vi finner vår plass her, drikker urtete og deler ♥

Det blir sirkelarbeid, orakelveiledning og trommereise. Er været fint sitter vi ute i vakker natur ♥


Jeg trenger påmelding av deg da det er begrenset med plass om vi må være inne: vilde.lassem@gmail.com

Adressen er Svaleveien 35, Konnerud. Parkering nede i veien før du tar av opp til grusbakken.

Dørene er åpne, velkommen hit!

Vilde

Shamanhealer & Yogalærer